Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne érezzem ezt?
3 hónapja szakítottam a párommal. Kiszerettem belőle, mert...hát na, voltak gondok. 3 hónapja folyamatosan jönne. Hiába mondom neki ezerszer, szinte minden találkozásunk alkalmával, hogy nem szeretném újrakezdeni, ő akkor is jön, merthogy ő szeret és nem bírja. Ezalatt a három hónap alatt és dacosan kiálltam. Tudtam, hogy egyedüllétre van szükségem, hogy összeszedjem magam lelkileg. Még most is tudom, hogy ezt akarom, viszont 1 hete elgondolkodom azon, hogy mi lenne, ha megint együtt lennék vele. Ugyanis látszik rajta, hogy kivan lelkileg. Fogyott, nem eszik, mindig szomorú...mindig. Pár napja is olyan érzelmesen beszélt hozzám..úgy éreztem, hogy úgy megölelném, hogy ne legyenek ilyen fájdalmai:( Pedig tudom, hogy nekem nem rá van szükségem, de mégis elfog néha ez az érzés.:( Félek, hogy ha továbbra sem adja fel, akkor egy idő után beadom a derekat.
Mit tegyek, hogy ne akarjon engem?
Köszi
hű..elég nehéz..el tudom képzelni, mennyire nehéz lehet most neki. :( viszont semmiképp ne add be a derekad, ha nem akarod igazán, mert előbb-utóbb megint szét fogtok menni, és azzal még jobban tönkretennéd..lehetőleg ne is beszéljetek.
tényleg nehéz lesz neki de csak idő kérdése és túllép ezen.
Már bocs, de a faxé találkozol vele?! Így nem tud elfelejteni, hagyd békén ne találkozz vele, ne tartsd a kapcsolatot vele, ezzel csak őt kínzód!!!
Ha szakítottál, akkor hagyd is élni nélküled, nem csoda, hogy még nem hevert ki, mert így nem is lehet!
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha jót akarsz neki!!!
az első válaszadó vagyok.
persze, érzelmi zsarolás..nagyon ragaszkodik hozzád, szerintem menjetek el együtt egy pszichológushoz, most nem hülyéskedek, mert ahogy leírtad, tényleg nagyon kilehet.. lehet, hogy tényleg önveszélyes lenne, ha nem beszélnétek, úgyhogy keress egy szakembert, aki segít rajta.
Ez a lány sajnos teljesen elvesztette az önbecsülését, méltóságát, mindent.
Jobb lenne, ha következetesen megszakítanál vele minden kapcsolatot, és olyan nők társaságát keresnéd, akik nevetősek, vidámak, és építőleg hat rád a társaságuk, na és közel sem a szánalom jut eszedbe róluk:)
Ha így teszel, azzal még a labilis ex-barátnőd helyzetét is megkönnyíted, még ha ez első hallásra valószínütlennek is tűnik.
Én vagyok a nő amúgy. Lehet teljesen meg kéne vele szakítanom a kapcsolatot, csak egy kicsit félek ettől.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!