Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pasiideálotok? (képet is linkeljetek)
Figyelt kérdés
Főképp tini korosztály érdekelne, de bárkit meghallgatnék.2011. jún. 7. 20:16
1/11 anonim válasza:
hosszú hajú fiúk a mindenem :):):):) meg a tüsis imádom a vékonyakat kis szikárakat :P:P:P és nem szeretem a kigyurtakat,rámenőseket sem :D ha itt van hosszú hajó vagy egyéb amit leírtam kérek privit
14:L
3/11 anonim válasza:
Azt hiszem leggyakrabban az angolnatestű, púpos, csámpás girnyó, akin három számmal nagyobb a nadrág mint a mérete... :)
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Hááááááámmmondom.
Helmet vagyok... :)
7/11 cottoncutee válasza:
imádom a vörös hajú fiúkat :)
zöld szemű, szeplős, és legyen magasabb nálam :)
8/11 anonim válasza:
nekem csakis és kizárólag a jó pasik jönnek be (:
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Megérne 1 hét ajtócsapkodást.:P:D Egyébként nincs ideálom.Ami tetszik,tetszik,ami nem,az nem.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!