Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szeretem a szexet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretem a szexet a barátommal?

Figyelt kérdés
nagyon szerelmes vagyok a barátomba akkor miért nem szeretek szeretkezni?hogyan fokozhatnám a szexuális éhségemet?mit csináljak ha ő nagyon akarja a popó szexet de nekem fáj?
2009. márc. 19. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

olajozzatok sokat

Beszélj vele hogyha ezek után is fáj

2009. márc. 19. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

a ginseng növeli a libidót

de emellett egészséges is, szoval nincs vesztenivalód

2009. márc. 19. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Csak azt csináljátok, ami mindkettőtöknek jó! Ha fáj a popószex, és emiatt nem akarod, akkor nem szabad erőltetni.

Mindenképpen meg kell beszélnetek, hogy mi a jó mindkettőtöknek.

2009. márc. 19. 21:07
 4/9 A kérdező kommentje:
szabolcs megyében lakom honnan szerezzek ginseng-et?
2009. márc. 19. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl. ginseng tea. Patikában, rossmannban stb. tabi formában is kapható. De vigyázz, mert erősen élénkítő hatású, szal nem szabad túlzásba vinni.
2009. márc. 19. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem szereted a szexet a barátoddal, mert még éretlen vagy rá.
2009. márc. 19. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászólónak nincs igaza. Én 23 évesen nem élnék még készen rá? Az előző párommal nagyon jó volt a szex, de a jelenlegivel nem élvezem, és ezért nem is akarom, dolgozunk a probléma megoldásán, de sajnos nem sok sikerrel. Remélem te szerencsésebb leszel nálam.
2009. márc. 20. 09:00
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!ha valaki tud még valamit szivesen várom!
2009. márc. 20. 09:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem gyakoroljatok jo sokar. minnel joban megismeritek 1mas testet annal jobban fel tudjatok izgatni 1mast es annal jobb a szex. es persze annal jobban kivanod :)
2009. márc. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!