Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hűtlen mindenki?

Figyelt kérdés

A közvetlen környezetembe kapásból tudok mondani 6 fiút aki velem csalná meg a barátnőjét(és teljesen biztos hogy nem csak velem!),és nagyon sok olyan párt ismerek ahol csalják egymást..A lányok épp úgy ahogy a fiúk.

Miért nincsenek normális kapcsolatok? A hűség pedig alap dolog...

Ezért sincs 2 éve már barátom

2011. jún. 7. 14:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nálam alap dolog a hüség, de eléggé egyedeül is érzem magam ezzel az adottsággal.

22/F

2011. jún. 7. 19:12
 12/20 A kérdező kommentje:
16:14'-es teljes mértékben egyetértek!:)
2011. jún. 8. 13:47
 13/20 Burny bácsi ***** válasza:
Vannak olyan állatok is, amik egy életre választanak párt. Tehát nem foighatjuk az ösztönökre. Az ember attól ember, hogy szabályokat állított fel magának, miszerint korrektül meg tudnánk férni egymás mellett, csak sokaknak nem nőtt gerincük, hogy valóban be is tudjanak illeszkedni a társadalomba.
2011. jún. 13. 09:37
 14/20 anonim ***** válasza:
A hűség nem érzés, hanem döntés. Az akarat gyenge, gerinctelen emberek csalják meg a párjukat. Nálunk már elmúlt a szerelem, de szeretjük egymást. Nem mondom hogy nem tetszett meg még soha más azóta, de nem csalnám meg a párom. Mert ocsmány dolog, és úgy döntöttem hogy nem süllyedek le erre a szintre. Nem a könnyebb megoldást választom, hanem a nehezebbet úgymond mert ellenállok a kísértésnek. Ez különböztet meg a gyenge emberektől. Hogy uralkodok az ösztöneim felett. Hiszem hogy nem véletlenül kaptunk ilyen agyat a természettől. Használni kellene. Úgyhogy vannak normális kapcsolatok. Nem hiszem hogy én lennék az egyetlen aki így látja a dolgokat. Bízom benne. Szóval szerintem verd ki a fejedből hogy minden fiú hűtlen. Aki mer az nyer, hajrá. Engem is csaltak már meg, de még itt vagyok:) És utána nehezen, de tovább tudtam lépni. Reménykedni kell hogy vannak más ép elméjű emberek is akiket nem csak az ösztöneik vezetnek életük rögös útján:)
2011. jún. 13. 10:01
 15/20 anonim ***** válasza:

előző 10:01 de szép!

a gör.: πίστις a lat.: fides ezek a szavak egyszerre jelentették: hit; hűség

a 'hit' 'hű': 'hív' - szóra vezethető vissza.

talán mondható a hit időben kiterjesztett dimenziója a hűség? Hiszem, hogy így jó. És a jó mellett döntés.

hűség.. hit..

a szívhez, a szépséghez, a szeretethez kötődnek ezek:

Gal. 5,22-23:

A Lélek gyümölcse pedig a szeretet: öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság,

hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Az ilyenek ellen nincs törvény.

:)

"Légy hív mindhalálig, és neked adom az élet koronáját." (Jel 2,10)

2011. jún. 13. 10:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm, ez jól esett:) Nem feltétlenül azért a "koronáért" teszem. Magammal szemben állítottam fel ezeket az elvárásokat. Talán nem is önzetlenül. Láttam már nem egyszer, hogy előbb vagy utóbb mindenki megkapja amit érdemel. A jók és a rosszak is. Meg aztán hogyan is várhatnám el másoktól a hűséget ha magam nem lennék hű? Büszke vagyok rá hogy ellen tudok állni a kísértés hegyeknek. Nem is engedem hogy olyan mértékű kísértésben legyen részem aminek a legyőzéséhez ennél is több akaratra van szükség. Az igazat megvallva sokan megkörnyékeznek hála az előnyös külsőmnek, de még senkinek sem sikerült "eltérítenie". Most mi után így kifejtettem, lehet hogy mégis csak a koronáért dolgozok:) ?
2011. jún. 13. 10:49
 17/20 anonim ***** válasza:

nem biztos nem így:)

az idézet inkább arról szól, hogy pillanatról -pillanatra kell ezt a döntést meghozni - a halálig - mert folyton érhetnek kisértések - tehát nem a cél , hanem ez a jelenlétben nyugvó erő a lényegi ("a cél halál , az élet küzdelem, az élet célja a küzdés maga" -mondja Madách is :))

2011. jún. 13. 10:59
 18/20 Problem? ***** válasza:
forever alone!
2011. jún. 13. 11:15
 19/20 anonim ***** válasza:

nana 11:15 , majd elborít a szép szerelem, és nem

forever alone!-ozol többé

2011. jún. 13. 11:28
 20/20 Problem? ***** válasza:
Dehogyis nem:D
2011. jún. 15. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!