Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e szeretőtök párkapcsolat mellett? Ha igen akkor mi az oka?
Helló, ha mered, próbáld ki a többes szexet. Úgy tűnik, hogy jófej a fiúd, és inkább rávennéd a változtatásra, mint szakítanál. Aki riba.ncoz téged, az hülye, mert nem látja, hogy szereted őt.
Mi voltunk ilyen helyzetben, és láttam, hogy milyen élvezettel kefél egy lóarcú olasz gyerekkel. Lefogytam és lecseréltem a ruhatáramat :)))))és persze lányt kaptam születésnapomra tőle. Szóval lehet motiválni a férfiakat-én mondom.
"Hát nem mentem félre.
Nekem sosem volt előfeltétel, hogy valaki jól nézzen ki, csak szeressen igazán. Jött egy srác, aki tudott engem szeretni. Bár igaz, hogy sportos, kockahasú, vékony alkatú és erős, de szeretem így is. Szóval akkor ez a szemszögedből 2in1.
Szerintem meg kezdje el járni olyannal, aki bejön neked. Akár megbízhatatlan akár nem. Pont azért mert most még nem tudod a barátod típusát megbecsülni. Viszont ha tapasztalod és érzed a saját bőrödön, a másik felet is, utána jobban tudod értékelni a barátodat.
21/L"
Hát akkor te mázlista vagy!! Egyenlőre!! 30 év múlva írj e-mailt hogy együtt vagytok-e még!
Sok ilyen volt a környezetembe:jött a nagy lamur,tetszenek is egymásnak,minden szupi,meddig? 1év? 2 év? 5 év? rengeteg ilyen eset volt a környezetembe..
Amúgy tévedsz,mert meg tudom becsülni a barátomat,pont azért nem hagyom el,viszont egész más a szex egy olyannal aki ténylegesen jól is néz ki..
Az én barátom sem egy álompasi, amikor először megláttam, kifejezetten.... na mindegy volt egy gondolatom. De megismertem beleszerettem és az én szememben ő a legjobb pasi a világon. Nem számít hogy nem az esetem stb, ha szeretsz valakit úgy szereted meg ahogy van, ha ez a szeretet őszinte beleszeretsz kívül/belül.
A lényeg az, hogy te nem őszintén szereted ezt a srácot, és jobb lenne, ha hagynád, hogy megtalálja azt a lányt aki tényleg úgy szereti őt, ahogy van.... :(
"Helló, ha mered, próbáld ki a többes szexet. Úgy tűnik, hogy jófej a fiúd, és inkább rávennéd a változtatásra, mint szakítanál. Aki riba.ncoz téged, az hülye, mert nem látja, hogy szereted őt.
Mi voltunk ilyen helyzetben, és láttam, hogy milyen élvezettel kefél egy lóarcú olasz gyerekkel. Lefogytam és lecseréltem a ruhatáramat :)))))és persze lányt kaptam születésnapomra tőle. Szóval lehet motiválni a férfiakat-én mondom."
Látom te a vesémbe látsz :) örülök hogy te nem gondolsz ribancnak :) Gondoltunk a 3-as szexre,egy darabig úgy tűnt hogy belemegy,haverjával bele is ment volna de a haverja nem akarta,azóta meg már ő gondolta meg magát,már nem akarja,fél hogy elveszít..
Én is fogytam 13 kilót,de inkább magam miatt,azt mondja úgy szeret ahogy vagyok..ez van..
Te sem értettél engem meg. Az összes barátnőm valami sportos, kockahasú, szőrtelen pasit kereset magának és nem ilyen lett. Én meg alapból a mackós, szőrmókos metal arcokat szeretem hosszú hajjal. Az én barátom sem ilyen lett. Igazából nem is tudtam, hogy izmos, mert nem látszott póló alatt, neki szolidabb az izomzata (harcművészetet tanul), de amikor levetkőzött akkor derült ki, hogy de izmos és sportos. Nem a külsejébe szerettem bele, hanem az emberbe magába ;)
21/L (azt én sem tudom meddig fog tartani. De amíg boldog vagyok mellette nem is érdekel a jövő)
Az élet nem azt adja, amit és ahogy akarsz. Hanem azt, amire szükséged van. Soha nem lesz jó kapcsolatod. Ugyanis aki a kapcsolat elé helyezi a saját vágyait, az nem a kapcsolatért él. Téged csábítanak a felszínes dolgok. Azt hiszed minden jár neked. És semmibe veszed a számodra értékes dolgokat. Senki nappal nem fogod így jól érezni magad, mint a mostani pasiddal. És ha elhagyod vagy mégcsalod, akkor már nem lesz már olyan ember, akivel őszinte lehetsz. Pedig a jelenlegi párodon kívül ilyen őszinte és mely kapcsolatban nem lehetsz. Jelen pillanatban. De lehet hogy a jövőben sem.
Igazából azt teszel, amit akarsz. De kérdezd meg a párodtól előtte, hogy mit szól hozzá. Elvégre őt is érinti. Ennyire fontos neked a külsőség, hogy egy jól felépített kapcsolatot tönkre tegyél? Lehet hogy csak magadra tudsz gondolni és jobb lenne szakítani a másikkal. Mert az eddigi és a jövőbeli közös élmények semmit sem jelentenek.
Egyébként miért várod el a másiktól, hogy változtasson a külsején? Tettél meg neki olyat, ami neki jó volt és neked nem tetszett? Mert akkor jogod van ilyet kérned a kölcsönösség jegyében. Vagy ajánlj fel neki valamit cserébe. Amiért valóban belemegy. Mert kölcsönösség nélkül nem működik. Lehetnek olyan vágyak és kényeztetések, amiért tenne is érte. Esetleg érezhetőbb törődéssel tudod ezt meghálálni. De ha csak azt érzi, hogy csak a kigyurt teste miatt vagy ilyen jó hozzá, akkor már az is gáz.
Talán nem árt őszintén beszélgetni egymással. Éreztetni hogy neked is van igényed és neked is jár pár dolog. Talán ha beszélsz azokról, hogy miképpen törődsz vele és mennyire fontos vágyaid vannak, akkor egyszer te is jól jársz.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:47
Sok mindenben igazad van,de sok mindenben nem...
Igen csábítanak a felszínes dolgok,de nem hiszem hogy minden jár nekem,és nem veszem semmibe az értékes dolgokat...
8 év alatt "csak" 2-szer csaltam meg a párom,szóval nem vagyok egy nagy félrelépő (vagy ribanc ahogy azt páran írták),tisztában vagyok vele hogy jelenlegi párom mennyire értékes ember,csak vannak dolgok amik hiányoznak,pl a kívánatos külső,gondolom azért neked is számít hogy az éppen aktuális párod hogy néz ki...
Igen tettem olyat ami neki jó volt,nekem nem,de általában ezekért "csak" masszázst kapok,és hiába kérném hogy ezért és ezért cserébe változtasson a külsején,
úgysem teszi meg,megígéri,aztán idővel el is felejti,elévül..nincs hozzá elég kitartása pedig ő maga sem elégedett a külsejével,a kapcsolatunk alatt 20 kg-t hízott,régen járt karatézi,ma már nem...
Szoktunk őszintén beszélgetni egymással,szoktam éreztetni az igényeim,de néha süket fülekre talál,kimagyarázza hogy fáradt az edzéshez,nincs pénze az edzéshez,nem akar fogyózni,-megvonni dolgokat magától,ellenben én nemrég 13 kg-t fogytam,de ez sem motiválta,mert azt mondta hogy én így is úgy is tetszem neki,ha csinálom,magamért csináljam..
Nem fogom elhagyni,sőt házasságot,gyereket tervezek vele,és tudom "legbelül" hogy a többszörös (sorozatos)megcsalás sem lenne megoldás,és nem lenne tisztességes vele szemben..inkább magát a kapcsolatot próbálnám javítani,pont ezért utcán meg máshol legtöbbször "falat vonok magam köré" hogy ne szólítsanak le,ne vegyenek észre,mivel az a 2 megcsalás is abból adódott hogy nyomultak rám (és emelett jól néztek ki),de ha nem nyomulnak akkor nem hiszem hogy megtörtént volna..
Szoktunk beszélni a vágyaimról és hogy mit adhatnék cserébe,a vágyaimra legtöbbször azt mondja hogy legyek türelmesebb, úgyhogy most "várakozó állásponton vagyok"
A "mit adhatnék"-ra meg azt mondja hogy semmit,hogy úgy vagyok jó neki ahogy vagyok,ez kicsit patt helyzet,nem?
Először is kezeld a kifogásait. Ha ő nem tudja, akkor segítsd leépíteni. Fizess be egy drága kondibérletre, azt csak nem utasítja el. Vagyis nem kell drágának lenni, de érted mire megy ki. Esetleg még együtt is mehettek kondizni. Vagyis karatézni, mert mintha abban lett volna jó.
Csinálj neki diétás kaját és mondd meg neki, hogy addig nem ehet normálisat(amit szokott), amíg nem jár kondizni. Ugyanis le kell dolgozni.
Folyamatosan ismételgesd neki, hogy milyen jó volt régen, amikor olyan erős és kitartó volt(meg ami ma már nem), hogy olyan jó élményeitek volt ennek hála, hátha a sok ismételgetés után változik a hozzáállása is.
Esetleg dicsekedj, hogy mennyivel jobban érzed magad azóta, hogy sportolsz vagy mit csinálsz, meg hasonló.
Esetleg vigyed túrázni meg ilyen sportos dolgokra. Esetleg csinálj meglepetéseket hozzá, aminek örülni fog.
Ugyanúgy felelős vagy a kapcsolatotokért, most talán méginkább. Ha valami egy darabig nem működik, akkor próbáld másképp. Én isten bizony fenékbe rúgnám a páromat(ami most nincs), hogyha elhagyja magát. És tudod miért? Mert az egész kapcsolatra rossz hatással lesz.
A kapcsolat olyan lesz, amilyen a szereplői. Ha hagyod így élni a másikat és nem változtatsz a stílusodon, akkor egy fikarcnyi esélyed nem lesz arra, hogy bármi jó kisüljön. Emlékeztesd rá, hogy mennyire felelős az életmódjáért és ezáltal magáért a kapcsolatért. Ezt pedig néha egy ajándék edzési bérlettel vagy hasonló cselekvéssel tudod megértetni. Mert a szavak nem minden esetben elég. Például szerintem már nála se igazán.
Nehezebb helyrehozni egy kapcsolatot, mert ahol ilyen probléma van, az már nem egy jó kapcsolat. Viszont igenis sokat tehetsz érte. Még akkor is, hogyha nem te vagy az, aki elhagyja magát.
Szia kérdező, ment neked privát e-mail. Nézd meg a spamben is, néha ott köt ki.
Üdv,
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!