Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagy párban? Miért? Ha lehet kort és nemet.
Figyelt kérdés
Én az egyedül létre szavazom.Miért? Mert már tapasztaltam milyen együtt.Nehéz az elsö mézes-mázos időszak után.2011. jún. 6. 23:05
11/21 anonim válasza:
Egyedül, nekem ilyen a személyiségem. 29/L
12/21 anonim válasza:
Párban, nagyon rossz egyedül, nem szeretek magányosnak lenni.
14/21 anonim válasza:
00:59
érdekes, hogy mégis a szerelem,szex-->párkapcsolatok rovatát böngészed:)
(remélem nem sértettelek meg)
15/21 anonim válasza:
09:07 - miért lenne fura? Érdekel, hogy látják a világot mások. :)
16/21 anonim válasza:
Egyedül vagyok, nem tökéletes igy nekem, viszont a szingliségben is megtalálod az örömöket de nem sokáig.Mindenesetre inkább igy mint egy rossz kapcsolatban.
18/21 anonim válasza:
Jah értem, így már más.
Ám igaz a mondás, hogy ahány ember annyi féle és itt a GYIK-on tényleg megtalálható mindenféle:)
19/21 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat, akkor egyértelműen párban.
De mivel a kérdés úgy szólt, hogy bárkivel, vagy egyedül, ezért akkor inkább azt mondanám, hogy egyedül. Inkább vagyok magányos, mint hogy egy rosszul működő kapcsolatban éljek. Az senkinek sem jó.
20/21 anonim válasza:
Egyedül jobb, mint egy szar kapcsolatban élni, csakhogy ne szóljanak meg mások és csakhogy legyen valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!