Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Észrevettem, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem, hogy a párom sokat füllent. Téged zavarna?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy sokat füllent kis dolgokban. Tényleg nem mérvadó, de mostanában egyre többször előfordul és kicsit irritál ez.

Pár példa: Felhívom, hogy felébredt-e már és előadja, hogy 5perce, de közbe meg látom közösségi oldalon, hogy már 1órája kommentet írt. Aztán felhív, hogy már elindult értem (kocsival 5percre lakunk egymástól) és még el sem indult majd először elmegy egy haverjához aztán kb fél óra múlva meg is érkezik..és még sorolhatnám.

Tényleg nem nagy dolgok, de meddig tart elmondni, hogy ide meg oda kell mennie. Szerintetek finom mondjam neki, hogy sok a füllentés vagy törődjek bele, hogy pasiból van?:-D

Köszönöm szépen a válaszokat! :-) 21/L 22/F

2011. jún. 6. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szólj neki, hogy zavar téged.
2011. jún. 6. 10:22
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
hagyd ilyennek,jó ilyenek kellenek a nőknek mert ezt nem unják meg mint az őszinte pasit....
2011. jún. 6. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Csak egyszer égesd be,nem fog többet hazudni hidd el XD
2011. jún. 6. 10:24
 4/15 napietus ***** válasza:
79%
piríts rá egy kicsit, majd rájön, nem érdemes ilyen dolgokban füllenteni, mert utána nagyon égő a magyarázkodás :)
2011. jún. 6. 10:25
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Fiatal kapcsolat?Törődj bele,hogy pasiból van.Ezek nem nagy dolgok.Idővel,ha együtt maradtok,szerintem kinövi.
2011. jún. 6. 10:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tedd szóvá, hogy ez nem korrekt. Ha valaki hajlamos erre, akkor a kis hazugságok után jönnek a nagy hazugságok, és ha valaki nem érti/érzi ennek a veszélyét, akkor ott már baj van.
2011. jún. 6. 10:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsóval értek egyet. Az én párom ugyanilyen volt..ha nem rosszabb. Füllentések, hazugságok. Hiába volt a megbeszélés, már-már sírás ezen, hogy miért nem őszinte mindig, azért is folytatta. Szerintem megrögzött volt, egyszerűen ilyen volt. Viszont nekem nem kellett ilyen ember.
2011. jún. 6. 10:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavarna.

Volt barátom volt ilyen. Állandóan hazudott, a végén már azt sem tudta, hogy kinek és mit.

Volt olyan, hogy én mondtam el neki egy történetet, ő meg 1 hónappal később előadta, hogy XY mesélte neki azt, hogy...és elmondta azt a történetet, amit én meséltem el.

Szóltam neki, hogy ez nagyon gáz, velem nem is annyira, de mással ne csinálja, ha már hazudni akar, akkor tudja, hogy kinek mit mondott.

Amúgy is, ha kellemetlen volt valami, akkor vagy hazudott, vagy elszaladt, vagy szó szerint a fülére tapasztotta a kezét, mint egy hülye gyerek.

Megbeszélni semmit nem lehetett vele, mert ha kellemetlenné vált valami, mondom, szó szerint kiszaladt a szobából, vagy ordított.

Nagyon nem szerettem már a végén, konfliktuskerülő volt és gyáva, emellett ezt erőszakossággal kompenzálta, és azt hitte, hogyha leüvölti a fejem, akkor a dologról soha nem kell már beszélni, mert el van rendezve.

Szóval szerintem jogos, hogy zavar.

2011. jún. 6. 10:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem iszonyatosan zavarna... Egyszerűen utálom a hazugságot, még a kis füllentéseket is, és csakis a legvégső esetben folyamodok ilyesmihez, nemhogy csak úgy kedvtelésből. Nekem is volt ilyen barátom, képtelenebbnél képtelenebb történeteket mesélt, mire pár hét után visszakérdeztem, már nem emlékezett. De velem ráb.szott, mert nagyon jó a memóriám, minden megjegyeztem, amit mondott, és a végén már egy hazugságtenger volt:S:)
2011. jún. 6. 10:45
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Volt már, hogy szóltam pár füllentésért, megbeszéltük nevettünk egy jót, csak aztán később meg úgy emlegeti fel mintha én egy hárpia lennék, hogy mindenért szólok...

pedig megegyeztünk, hogy mindent megbeszélünk még ilyen kis dolgokat is...szóval nem értem..

2011. jún. 6. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!