Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtök teherbe esne mit csinálnátok, lelépnétek?
Figyelt kérdés
kort is írjatok!2011. jún. 5. 21:58
11/25 anonim válasza:
gondolom nem neked szólt shadow...
12/25 anonim válasza:
Gondolom a 24/f -es-re írta. Én is sajnálom a barátnőjét... Én mellette állnék, akárhogy is döntenénk. Helyzettől függ, de hogy nem lépnék le, az biztos.
23/F
13/25 anonim válasza:
Gondolom a 24 éves "felelősségteljes" noobnak.
14/25 anonim válasza:
Sok sikert kívánnék neki a gyerekneveléshez és mint a szél úgy elhúznék. 32F
15/25 anonim válasza:
Nos én lány vagyok és csak azt tudom leírni ami velünk történt! 17 voltam amikor terhes lettem a párom 18. Velem maradt és még mindig velünk van! Egy gyönyörű 2 éves lányunk van!
16/25 anonim válasza:
Gratulálok rézi,és további sok boldogságot együtt.
17/25 anonim válasza:
Grat rézi, ezért növekszik a segélyből élők aránya Mo.-n...
18/25 anonim válasza:
Ta*ó paraszt vagy.Lehet h attól ugyanúgy továbbtanult és éli az életét de ne szóld le azért hogy egy véletlen hiba után nem ölte meg a gyerekét is.B*nkó!Nem kell általánosítani a magyar helyzetet mindenkire.
19/25 anonim válasza:
2 éves gyerekkel valószínűleg tovább tanul nem?
20/25 anonim válasza:
Én ismerek olyan 19éves csajt aki igen. tanul,dolgozik és gyereket nevel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!