Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első barátnőd mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első barátnőd mennyire hasonlított a másodikra?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Mert szerintem, ha vége van egy kapcsolatnak akkor az nem véletlenül van és akkor az ember másmilyen társara vágyik. Gondolok itt minden külső és belső tulajdonságra.
2011. jún. 5. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amúgy is a felsoroltaknak is vannak árnyalatai. Na meg lehet kombinálni mondjuk a frizurával:D
2011. jún. 5. 17:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Tetszik ez a beszélgetés:D

Valami olyasmire gondoltam ha ordibál veled a csoki fagyi akkor próbálkozol-e több csokifagyinál? vagy kipróbálod a pisztáciásat is akár?:D (amire nem is gondoltál volna)

2011. jún. 5. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem semennyire mert még első sem volt XDD AS:DSA::A:SA:DSA:
2013. júl. 2. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!