Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felizgat ha legyőz a barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgat ha legyőz a barátnőm. Őrült lennék? V van más is aki ilyen?

Figyelt kérdés

Ha sportolunk, vagy vmi játékot játszunk, gépen, vagy esetleg társast, vagy akármi más helyzetben a barátnőm legyőz engem az engem felizgat. Persze nem annyira, mint egy jó előjáték során de azért kezdek felizgulni. Ha ő még incselkedik vele, hogy legyőzött, vagy mások is látják, az még rátesz egy lapáttal. Ez már nem egyszer cikis helyzetbe is sodort.

Azt már tudom, hogy nem vagyok normális, de ez nagyon perverz sztetek? Van más is akivel ez történik néha?

2011. jún. 5. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ejhh milyen perverz nők/férfiak vannak itt :D
2011. jún. 5. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Vicces :) engem meg az izgat fel ha legyőzöm a barátomat. Főleg ha birkózunk :D bár ez nagyon ritka. De az olyankor tökéletes előjáték nekem :)

fogadjatok valamibe, vmi cikis dolog, legyen a tét, úgy még izgalmasabb lesz :)

a legjobb ha egy hétvégényi szex rabszolgaság a tét hidd el mindent meg fog tenni h nyerjen és még izgatni is fogja a dolog őt is :D

2011. jún. 5. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Neki sikerélmény,neked szexuális..Legjobb! XDD
2011. jún. 5. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Hétvégényi szexrabszolgaság LOOOOL
2011. jún. 5. 15:53
 15/15 anonim válasza:
Nem, annyira! :D :) am sztem nem gáz...
2011. jún. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!