Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze nekem?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. Még sosem volt nagyon tartós kapcsolatom, pedig (állítólag..) jóképű és aranyos vagyok.

Mi lehet a gond? volt hogy össze akartak velem jönni sokan de valahogy nem jön ki sose a lépés.

Mi lehet a baj velem?

2009. márc. 18. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kevés informácio van rolad, igy láthatatlanban azt tudom neked mondani légy magabiztos, határozott, de udvarias a nökel. lehet ez lesz a sikered kulcsa.
2009. márc. 18. 23:47
 2/5 A kérdező kommentje:
az vagyok. randi megvan de az az ultolsó lépés mindig hiányzik h összejöjjünk... mit kéne tennem?
2009. márc. 18. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Légy olyan, amilyen vagy. Nem kell magabiztosnak lenned vagy egyéb módon megjátszanod magad, ha egyébként te nem olyan vagy. El fog jönni az a lány, aki pont így fog szeretni a hibáiddal együtt.

Másrészt ne erőlködj túlzottan. Úgyis akkor fog eljönni a nagy szerelem, amikor nem is számítasz rá.

2009. márc. 19. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
mert sokan úgy vannak vele hogy ó majd hozza a megfelelő nőt a sors nekem és hogy nyugodtan ülhetek emiatt!! Hátt nem biztos hogy jön az ennyire magától, egy kicsit segíts rá erre a dologra! úgyértem hogy ha látod hogy nyomul rád egy csaj akkor hajrá, meg ismerkedj velük és akkor csak lesz vmi!!!
2009. márc. 19. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább bánd meg amit megtettél, minthogy azután vágyakozz, amit kihagytál. Ne félj rácuppanni, ha látod, hogy ott a helyzet. Ne blokkolj le.
2009. márc. 19. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!