Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTSÉG! Nem tudom mi ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! Nem tudom mi ez? Csupán túl reagálom?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal... elég jó esélyeim vannak de tegnap barátnőmmel együtt mentünk parkba... és elég jól rámászott a srácra.. tette neki a fejét...

aztán beszélgettem barátnőmmel facebookon és nem mondta volna ám hogy beszélt a sráccal.. a srác mondta h az én barátnőm meghívta őt h jöjjön velünk balcsira mert terveztünk egy balcsis napot de még nincs lefixálva és ő kérdezte meg.... nem tudom egyszerűen hogy mit beszélgethetnek.. ha rákérdeznék nem mondanák el az olyanokat...

tudni kell a csajról hogy ő tényleg olyan hogy képes bárkire rámászni de mégis a barátnőm és csak ezt az egyet utálom benne... mikor rákérdeztem hogy félnem kéne? akkor azt mondta hogy dehogy, bízhatok benne...de én még sem bízok..

mit tegyek?

2011. jún. 4. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát szép kis barátnőd van... ha jön a srác ne hagyd magad a "barátnőddel" szemben!
2011. jún. 4. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt az egyet utálod a barátnődben? Nem bízol benne?

Húha, tényleg jó barátnők lehettek. Én is mindig vágytam egy ilyen kis ribi barátnőre. Amúgy meg a nyakamat rá, hogy kiszemelte a srácot és lehet, hogy amíg ezeket a válaszokat olvasod a pasi épp gerincre vágja a csajt.

2011. jún. 4. 19:09
 3/8 Lord Sad and Bad ***** válasza:

Ne bízz a barátnődben(?) és tartsd nyitva a szemed,nagyon mást úgysem tehetsz.

Ha a srác meg hagyja,hogy a csaj rámásszon annak ellenére,hogy veled ismerkedik elvileg,akkor annyit is ért.

Kettőn áll a vásár ugye..

2011. jún. 4. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
azt terveztem hogy feltöröm ennek a ribancnak a facebookját de nem tudom hogy kell... és még a jelszavát se tudom csak úgy kitalálni...megkell néznem a beszélgetésüket....tippet nem tudtok?
2011. jún. 4. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja, figyelj rájuk!

De a csaj tudja hogy neked tetszik a srác?

Beszélj a sráccal ha tetszik, hívd el pl a Balcsira!

:D

De most komolyan, beszélj vele hogy tetszik neked, hátha jobban bejössz neki mint a barátnőd!

2011. jún. 4. 19:44
 6/8 A kérdező kommentje:

persze hogy tudja...

de ez már helyettem is rendezkedett... :S

2011. jún. 4. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyszer és mindenkorra rakd alaposan helyére a "barátnődet".Bár én nem nevezném annak az ilyet és rövid úton lekoptatnám....A barátság arról is szól hogy nem mászunk rá a barátnőnk pasijára vagy kiszemeltjére.Én biztos hogy jó alaposan átrendezném a frizuráját a kis ribancnak!
2011. jún. 4. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:
hát igen már én is gondoltam erre....csak nem biztos a dolog és nem akarok a semmiért rámenni.....ha esetleg nem lenne igaz...
2011. jún. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!