Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég szakított, elhíjam valahova?
Figyelt kérdés
Nos, a történet az hogy 8 éve ismerem, de eddig nem nagyon 4.-ig nem nagyon érdekelt. egyszer táncoltunk, februárban. 2 hónapja lett pasija, és most szakitottak 2-án. Mielőtt szakítottak volna, sokszor rámírt facebook-on, és kérte hogy meséljek magamról(pl.: kedvenc cuccok, párkapcsolati státusz). Izlésekkel kapcsoltban egyhangon vagyunk. Nem vagyok valami tapasztalt e témában, kérlek, hogy ne fikázzatok agyon. Az lenne a kérdésem hogy elhívjam-e valahova vagy várjak még egy kicsit amíg lecseng e dolog.
Köszi mindeninek, előre is!
2011. jún. 4. 17:42
1/3 anonim válasza:
a lány viselkedésétöl függ.. ha azt látod rajta hogy maga alatt van akkor még ne hivd sehová maaximum probáld vigasztalni öt... de ha viszont aztlátod rajta hogy már tul van rajta akkor hajrá;)
2/3 anonim válasza:
Hát ha nem is híjni inkább hívni akarjad szerintem :D.
A viccet félre téve szerintem nyugodtan elhívhatod, bár
én azért megkérdezném valakit aki közel áll hozzá,hogy mennyire viselte meg ez szakítás.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddig is. Annyit szeretnék még mondani, hogy ezelőtt mikor beszélt velem és kérdeztem tőle mi a baj, akkor azt mondta hogy nem tudja eldönteni mit érez, és gondolkodik a szakításon. És igen elírtam azt az előbb...
2011. jún. 4. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!