Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e mitől félni? Mekkora az esélye a terhességnek?
Múlt héten lefeküdtem egy 16 éves lánnyal (akkor elvesztettem a szüzességem).
A pillanat hevében berakta a péniszem, úgy, hogy nem volt óvszer.
Nem élveztem bele, sperma sem volt rajta, a lány volt csak nedves.
kb 5 perc után kivettem, tehát nem élveztem el, csak mozgott rajta.
Mekkora az esélye annak, hogy ebből terhesség lehet? Tudtommal csak akkor lesz meglepetésterhesség, ha beléélveztem, de a "tudatlanság" miatt mégis félek.
OFF
Bocs, kedves második, de miért a lány volt felelőtlen, mert ő nem húzott gumit???
Kérdező!
Ha nem mentél el benne, nagyon pici az esélye a terhességnek.
Persze, elvileg az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok, de szerintem iszonyú ritka, hogy valaki ettől essen teherbe.
Ha ez így lenne, én már többszörös anyuka lennék.
Na nem mintha arra biztatnám a fiatalokat, hogy megszakításos módszerrel szeretkezzenek, de mi a barátommal úgy szoktunk és még sosem volt belőle semmi baj.
Persze mi már idősebbak vagyunk és elég komoly a kapcsolatunk, amibe akár már egy baba is beleférhet (persze azért inkább 2-3 év múlva).
Szóval ne aggódj, én biztos vagyok benne, hogy nincs miért!
De ha attól megnyugszol, tényleg vegyetek egy tesztet.
L/24
Ez tulajdonképpen megszakításos módszernek nevezhető, amit csináltál. A tudományos statisztika szerint általában az ilyen esetek 27%ában lesz terhes a nő/lány.
Szal körülbelül ennyi esélyed van, hogy terhes maradt.
Ez még mindig jobb mintha beleélveztél volna, mert akkor ez az esély 85% lenne.
Jó, azt még hozzátenném, hogy aki helyesen, tapasztaltan, a szabályoknak megfelően csinálja a megszakításos védekezést, ott 4% esély van a teherbeesésre.
De ez eléggé függ az egyedi termékenységtől is, hiszen ha valaki kevésbé termékeny akkor védekezés nélkül is nehezebben lesz gyerek, de ezt előre nem lehet tudni.
Tudd meg a leányzótól "hanyadik napos".
Normális esetben csak pár nap optimális egy hónapban a teherbeesésre.
Lehet két napja megvolt neki te meg itt parázol...
Szóval nyugi. Az a 4% lehet egy reális szám.
De az ilyen kérdezőkről szokott kiderülni hogy ők a társadalom terméketlen 0,001%-a, ami persze csak akkor derül ki amikor meg akarják a gyereket...
Tudatlankák!
A csajokban NINCS gyári beállítás.
Van, akinek a hó elején, van akinek pár nappal a mensi előtt, sőt: akad akinek a menstruáció ALATT van peteérése, bár ez ritka, mint a fehérholló, és a termékenységi szakértő szokta megállapítani, mikor már évek óta nem jött össze a vágyott a baba.
Ha két napja múlt el neki, és a spermium 3-5 napig életképes a hüvelybe kerülve, akkor ugye nem nehéz kiszámolni, hogy akinek a hetedik-tizenkettedik napon van peteérése, az könnyen teherbe eshet.
Ez a baromság, hogy csak pár nap alkalmas a teherbeesésre, innentől baromság.
A Pearl-indexet tessenek a fogamzásgátlási szakértők tanulmányozni: a megszakításos védekezést használó párok közül 40-55% válik szülővé egy éven belül.
Az a csaj, aki még fel is vág arra, hogy már rég többszörös anyuka lenne... khm... én a helyében komolyan kezdenék aggódni, hogy még miért nem, főleg ha két éven belül gyereket akarok. Már most elvágtatnék kivizsgálásra, hogy mindkettőnkkel minden rendben van-e.
Az, hogy a lánynak most jött meg (tegnap) az mennyire nyugtató?
Köszönöm az eddigi válaszokat is!
Akkor most már óvatosabban fogalmazva:
Tudomásom és eddigi tapasztalatom szerint ezt megúsztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!