Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van-e mitől félni? Mekkora az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e mitől félni? Mekkora az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés

Múlt héten lefeküdtem egy 16 éves lánnyal (akkor elvesztettem a szüzességem).

A pillanat hevében berakta a péniszem, úgy, hogy nem volt óvszer.

Nem élveztem bele, sperma sem volt rajta, a lány volt csak nedves.

kb 5 perc után kivettem, tehát nem élveztem el, csak mozgott rajta.

Mekkora az esélye annak, hogy ebből terhesség lehet? Tudtommal csak akkor lesz meglepetésterhesség, ha beléélveztem, de a "tudatlanság" miatt mégis félek.

2011. jún. 3. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
az elő nedvektől is teherbe eshet. Az előnedveket nem tudod megakadályozni! Hatásosabb óvszert használni, a nemi betegségek ellen is véd.
2011. jún. 4. 00:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szarhelyzet, már bocsánat. Ha biztosra akarsz menni, egy tesztet szerezz be :S én megtenném mindenképpen. Nyugtatásképp: bár az előnedv is tartalmazhat himivarsejtet, de nem nagy az esélye. ha előtte viszont maszturbáltál nem sokkal, akkor mindenképp vedd meg azt a tesztet. és legközelebb huzd a szerszámodra azt a gumit, mert ilyen helyzetben a lány helyett is gondolkodnod kell, és manapáság egyre több a felelőtlen lány, szoval ne érjen meglepetés, nyugodtan állitsd le, nem sok idő az az 1 perc amig felhuzod, és megspórolsz vele pár idegsejtet.
2011. jún. 4. 00:23
 3/11 anonim ***** válasza:

OFF

Bocs, kedves második, de miért a lány volt felelőtlen, mert ő nem húzott gumit???

Kérdező!

Ha nem mentél el benne, nagyon pici az esélye a terhességnek.

Persze, elvileg az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok, de szerintem iszonyú ritka, hogy valaki ettől essen teherbe.

Ha ez így lenne, én már többszörös anyuka lennék.

Na nem mintha arra biztatnám a fiatalokat, hogy megszakításos módszerrel szeretkezzenek, de mi a barátommal úgy szoktunk és még sosem volt belőle semmi baj.

Persze mi már idősebbak vagyunk és elég komoly a kapcsolatunk, amibe akár már egy baba is beleférhet (persze azért inkább 2-3 év múlva).

Szóval ne aggódj, én biztos vagyok benne, hogy nincs miért!

De ha attól megnyugszol, tényleg vegyetek egy tesztet.

L/24

2011. jún. 4. 00:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez tulajdonképpen megszakításos módszernek nevezhető, amit csináltál. A tudományos statisztika szerint általában az ilyen esetek 27%ában lesz terhes a nő/lány.

Szal körülbelül ennyi esélyed van, hogy terhes maradt.

Ez még mindig jobb mintha beleélveztél volna, mert akkor ez az esély 85% lenne.

2011. jún. 4. 01:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Jó, azt még hozzátenném, hogy aki helyesen, tapasztaltan, a szabályoknak megfelően csinálja a megszakításos védekezést, ott 4% esély van a teherbeesésre.

De ez eléggé függ az egyedi termékenységtől is, hiszen ha valaki kevésbé termékeny akkor védekezés nélkül is nehezebben lesz gyerek, de ezt előre nem lehet tudni.

2011. jún. 4. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:
második vagyok. Kedves harmadik, fenntartásodból gondolom nőnemű vagy, szerintem nektek is felelősségetek a dolog, szóval én ha nő lennék, tuti hogy megnézném hogy mit "engedek be". Saját véleményem, és ha mindenki igy gondolkodna, akkor jóval kevesebb fiatal tenné tönkre az életét egy valójában nem kivánt gyermekkel, amely "baleset"-böl fogant. Tehát szerintem a lány is legalább olyan felelős mint a fiu.
2011. jún. 4. 01:14
 7/11 Nowan ***** válasza:

Tudd meg a leányzótól "hanyadik napos".

Normális esetben csak pár nap optimális egy hónapban a teherbeesésre.

Lehet két napja megvolt neki te meg itt parázol...

Szóval nyugi. Az a 4% lehet egy reális szám.

De az ilyen kérdezőkről szokott kiderülni hogy ők a társadalom terméketlen 0,001%-a, ami persze csak akkor derül ki amikor meg akarják a gyereket...

2011. jún. 4. 02:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Tudatlankák!

A csajokban NINCS gyári beállítás.

Van, akinek a hó elején, van akinek pár nappal a mensi előtt, sőt: akad akinek a menstruáció ALATT van peteérése, bár ez ritka, mint a fehérholló, és a termékenységi szakértő szokta megállapítani, mikor már évek óta nem jött össze a vágyott a baba.

Ha két napja múlt el neki, és a spermium 3-5 napig életképes a hüvelybe kerülve, akkor ugye nem nehéz kiszámolni, hogy akinek a hetedik-tizenkettedik napon van peteérése, az könnyen teherbe eshet.

Ez a baromság, hogy csak pár nap alkalmas a teherbeesésre, innentől baromság.

A Pearl-indexet tessenek a fogamzásgátlási szakértők tanulmányozni: a megszakításos védekezést használó párok közül 40-55% válik szülővé egy éven belül.

Az a csaj, aki még fel is vág arra, hogy már rég többszörös anyuka lenne... khm... én a helyében komolyan kezdenék aggódni, hogy még miért nem, főleg ha két éven belül gyereket akarok. Már most elvágtatnék kivizsgálásra, hogy mindkettőnkkel minden rendben van-e.

2011. jún. 4. 08:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Az, hogy a lánynak most jött meg (tegnap) az mennyire nyugtató?

Köszönöm az eddigi válaszokat is!

2011. jún. 4. 14:45
 10/11 Nowan ***** válasza:

Akkor most már óvatosabban fogalmazva:

Tudomásom és eddigi tapasztalatom szerint ezt megúsztad.

2011. jún. 4. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!