Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek le egy 14 éves lány facebookon vagy msn en a lábáról, hogy hódítsam meg?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogy csináljam? Már elég jól haladok se kéne egy kis segítség.2011. jún. 3. 23:17
11/16 Rendesfiú/19 válasza:
Akkor miért beszélsz még vele ha már unod?
12/16 OpenYourMind válasza:
Ezen ne görcsöljél. Hívd el sétálni. De rá is vezetheted hogy pl rákérdezel hogy hova megy a hétvégén bla bla és nem lenne e kedve összefutni veled. 1000 féle variáció van. Ja és nemkell agyondicsérni meg az egekbe emelni mert az egy idő után irritálja a nőket. Ja és első alkalommal semmiképpen ne vegyél neki virágot/nyuszit kulcstartót/kecskét. Hidd el hogy egy naplementés dunaparti táj kb 5* jobban megmelengetí a szívét mintha étterembe vinnéd. Na sok sikert :)
13/16 anonim válasza:
Roxy válasza:
sztem a 1 éves lányokat manapság nem nehéz elhívni sehova se,de persze vannak kivételek is :) szal hívd el moziba.ez pl a legátlátszóbb,de ha igent mond akk nyert ügyed van szerintem ;) vagy hívd el sétálni..csomó lehetőség van,hajrá :)
14/16 3rdeye válasza:
kapcsold ki azt a kuva gépet, és találkozz vele, szerintem nem facebookon keresztül szeretnéd megkalippózni, nem?
15/16 anonim válasza:
hívd el fagyizni,sétálni,plázázni,moziba vagy ahova gondolod.azzal nem érsz semmit ha mondod neki hogy életem szerelmem stb. stb. néhány lány szereti ezeket de a legtöbb nem igazán.netkapcsolatot szeretnél????ha igen akkor jó uton haladsz de ha igazi kapcsolatot szeretnél találkozz vele és onnan elvileg minden sínen van...:)))
16/L
16/16 anonim válasza:
vidd el a jatszoterre...szerinted egy fejletlen kis csitrinek milyen elvarasi vannak???
vagy ird neki: cejetlek kichim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!