Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
van egy 8.-os fiú akinek tetszek, olyannyira h járni szeretne velem. Én 9.-es vagyok és sztem aranyos a srác:) meg jól néz ki csak ugye kisebb nálam(nem teljesen 1 évvel) Mit tegyek?(ma is akart velem találkozni)2009. márc. 18. 18:29
1/8 anonim válasza:
hát ha tetszik,meg te is járnál vele akkor az a kis korkülönbség sztem nem számít :)
2/8 anonim válasza:
ez nem sok korkülönbség.
Ha szereted és ő is szeret őszintén nyugodtan járj vele:)))
3/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal a pár hónap nem számít ha jól kijöttök egymással.Ne foglalkozz azzal hogy fiatalabb nem hinném hogy pl egy 16-18 éves jobban tudna szeretni a kora miatt.Ha neked is bejön egy próbát megér.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat mindhármótoknak:)
2009. márc. 18. 18:37
5/8 anonim válasza:
Nyugodtan gyere össze vele!
Én 18 évesen jöttem össze egy 15 éves fiúval.
Ez már 12 éve volt, és nagy szerelem lett belőle.
6/8 anonim válasza:
Szia! Én 10.es vok és nakam 9.es a barátom.
Minket nem zavar a korkülömbség mert szeretjük egymást.
És igaz előszőr minket is megnéztek..lehet titeket is megfognak a korkülömbság miatt..de tod..Minden csoda 3napig tart :)
16/L
7/8 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet, két év korkülönbséggel? Arról mi a véleményetek?
8/8 anonim válasza:
Ha tetszik neked,akkor adj neki legalább arra esélyt,hogy találkozzon veled(ha csak a korkülönbség a problémád).Ha mégsem jönne össze a dolog kettőtök között,az nem az 1 év miatt lesz...de ahogy Te érzed;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!