Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez véletlen?

Figyelt kérdés

Van 2 fiú,kb.ugyanúgy öltözködnek,viselkednek. Ugyanazt a zenei stílust hallgatják,ugyanolyan tolltartójuk van,ugyanazt a teát isszák,ugyanazokat veszik észre,ugyanúgy poénkodnak,a mimikájuk egyezik,na mindegy stb.és az egyik felvállalja,hogy tetszem neki,a másik más kétértelműen viselkedik! :/

Annyi hasonlóság van köztük,nem értem,hogy a másik srác miért játssza az agyát?

Elmondom miért mondom,hogy játssza az agyát!Azt mondja,hogy neki a vékony csajok jönnek be,utána meg hogy az olyanok,akin van mit fogni!Odaadja a kabiját,meg mindig megvéd,de nem beszélget velem csak a környezetemben van!Nem néz rám mások előtt hosszan,de ha ketten vagyunk,akkor szemez hosszan meg ilyenek!

A másik fiú mondjuk,aki felvállalja,hogy bejövök neki,kicsit idősebb!:S (3 év)

Szerintetek mi van???Ennyi véletlen nincs,mint amit fent leírtam!Ezekből úgy érzem,hogy mindkettőnek bejövök,mert rengeteg dologban hasonlítanak,csak mégis...Segítsetek!Köszi!

2011. jún. 3. 21:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ez az elterelő hadművelet mondjuk logikus,csak nem szerencsés,nem?
2011. jún. 3. 21:27
 12/24 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Abból, hogy lány vagy és ebben a társadalomban nőttél fel...:) Na meg írtál néhány dolgot, amiből lehet következtetni. Pl ha kezdeményező típus lennél, akkor most nem gondolkoznál azon, hogy tetszel e neki, hanem odamennél flörtölni hozzá, hogy megtudd.
2011. jún. 3. 21:29
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát igen Rendesfiú,te egy elég okos fiú vagy.
2011. jún. 3. 21:30
 14/24 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Tudod ha egy fiúnak(vagy lánynak) tetszik valaki, az nem azt jelenti, hogy akar is valamit tőle. De még az is lehet, hogy ő azt hiszi, hogy neked a másik fiú tetszik, és inkább a háttérben marad, mintsem kínos visszautasítást kapjon.
2011. jún. 3. 21:31
 15/24 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Ne ez az okosfiús szöveg lehet nála is jó lesz;)
2011. jún. 3. 21:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Hogyhogy jó lenne?Én csak ezt őszintén írtam,ezt kezdeményezésnek veszi egy fiú?
2011. jún. 3. 21:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Légyszi írj
2011. jún. 3. 21:40
 18/24 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Nem...:) Ez vicc volt...

De nehogy ilyet mondj neki, mert véletlenül kezdeményezésnek veheti és akkor vége mindennek:D

Kezd csak apróbb bókkal és várj a reakciójára. Szerintem viszonozni fogja és ez épp elég.

2011. jún. 3. 21:42
 19/24 A kérdező kommentje:
Milyen apróbb bókokra?Vége mindennek?JAJ Te még vicces is vagy csak én nem értem a poénokat.
2011. jún. 3. 21:43
 20/24 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Megdicséred a haját, vagy a ruháját. Csak is ilyen kis dolgot.
2011. jún. 3. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!