Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés
Nyáron ismertem meg, ő egy 16 éves srác, én meg 15vagyok.Elég messze lakunk egymástól.Szilveszterkor azt mondta, hogy imád.Azóta sms-ezünk,és azt szokta írni h pussy, meg h hiányzok neki, meg hogy már nagyon várja h mennyek arra, és ha gondolom aludhatok nála, külön ágyban, de ha nem baj akkor inkább vele.Nagyon sokan odavannak érte, de azt mondta h bejövök neki, csak hát a távolság.Sokszor nem válaszol amikor írok neki,de utána vmi hülyeséggel kimagyarázza.Nagyon szeretem, nem tudom elfelejteni pedig már próbáltam.Nem tudom, hogy mit érez.Rákérdezzek??Hogyan?
2009. márc. 18. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem ha nagyon messze laktok egymástól nem érdemes firtatni a dolgot,főleg ha nem is midnig válaszol az smsre! de ha érdekel megkérdezheted töle,h mi is van veletek:)
2009. márc. 18. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszí, hogy válaszoltál:) De hogyan?Mit kérdezzek? Tud fánkot sütni és megkérdeztem h majd megtanít-e engem is rá-Azt mondta h persze,de másra ne tanítson meg?.
2009. márc. 18. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Háááát, nekem gyanús, hogy elég gyakran utalgat arra, hogy lefeküdhetnétek. Sztem csak a szexre hajt, csak 16 éves. Tartsd vele a kapcsolatot de menj el szórakozni, ismerkedj másokkal is, 99% hogy kapsz jobbat.Szerintem a fiú nem szeret.:(
2009. márc. 18. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a tanácsot:) van egy ismerősöm, akinél találkoztunk és ő beszélt a sráccal és a srác mondta neki h mire hajt..:( de amikor én rákérdeztem, úgy csinált mintha nem tudná miről van szó.Erre jött a szilveszteri akciója.
2009. márc. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!