Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova vezet ez így? Mit gondolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vezet ez így? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatom van, és tényleg jó, most költözünk össze, nem bírnám ki, ha elveszíteném DE mellette egy bizonyos illető körül forognak a gondolataim, hetek óta vele álmodok, egyébként munkából kifolyólag napi kapcsolatban vagyunk, de ő szerintem nem érez semmit irántam. Hova vezet ez, miért vagyok ilyen idióta... Kapcsolat soha nem lehetne belőle egyébként sem, és nem is akarnám, nem tudom, mit akarnék:S Véleményeket várok, mi ez, meg lecseszéseket, hogy térjek észhez:-)
2011. jún. 3. 12:34
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, ezek a gondolatok régóta bennem vannak (de csak ezzel az illetővel kapcsolatban), tehát nem pillanatnyi tavaszi elmezavar...
2011. jún. 3. 12:37
 2/18 anonim ***** válasza:
A párkapcsolatodban keresd a hibát. Ha az tökéletes lenne, akkor nem fordulhatna ilyen elő. Talán fel kéne frissíteni, megújítani a kapcsolatodat a pároddal. Elutazni, többet járni szórakozni. Nem vezet jóra , ha hagyod, hogy elhatalmasodjon rajtad ez a "vágy".
2011. jún. 3. 12:43
 3/18 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk teljesen jó, komolyan, nagyon jól érzem magam, szuper a szex, sok mindent csinálunk együtt. Ezért nem értem!
2011. jún. 3. 12:50
 4/18 anonim ***** válasza:

Akkor erőltesd meg magad és verd ki a fejedből. Remélhetőleg ez csak valami pillanatnyi hóbort, velem is volt ilyen többször is el is nyomtam magamban mindig. Viszont ez bármit is gondolsz annak az előjele, hogy valami nincs rendben. Nekem mondjuk csak úgy sikerült, hogy minden kapcsolatot megszakítottam az illetőkkel. Neked ugye erre nemigazán van lehetőséged. Vagy válts munkahelyet nem tudom. Ha nem akarsz semmit akkor nyomd el magadban ezt az érzést. Egyébként is enyhülni fog egy idő után.

Mellékesen viszont. Mint már írtam én is éreztem így. El is mentem ezek mellett a dolgok mellett amennyire tudtam soha nem lett belőlük semmi. Én is azt mondtam minden rendben, van minden tökéletes, együtt éltünk. A vége mégis szakítás lett.

2011. jún. 3. 14:31
 5/18 A kérdező kommentje:
Majd' két éve vannak ilyen gondolataim...Párom meg 1 éve.
2011. jún. 3. 14:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hányadik komoly kapcsolatod? Lehet hogy kevés partnered volt eddig és ezért van. Nem tudhatom:) Tanács: verd ki a fejedből! Bármi is történik ne engedj a vágynak, előbb-utóbb el fog múlni. Rengeteg közös program a pároddal, stb... De ne engedj semmiképp! Ez is fejben dől el (bár lehet hogy csak én vagyok túl racionális), a hűség nem egy érzés, hanem egy döntés. Nehéz döntés de megéri. Lehet hogy harmonikus a kapcsolatotok, de szerintem izgalmakra vágysz, új impulzusokra. Ha megkapnád biztos hogy nagyot csalódnál mert fele olyan jó sem lenne mint ahogy elképzelted. És akkor még azzal is gyötörhetnéd magad hogy megérte ez neked, ezért? bla bla bla Ne akarj össze-vissza paráználkodni ha van valaki aki igyekszik megadni neked mindent! Szerencsés vagy, ne cseszd el!
2011. jún. 3. 14:37
 7/18 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, vagy nem is tudom, hogy mivel a kettes számú sosem lépne semmit, így sosem fog semmi történni vele és velem, azt hiszem ezért is gondolok erre ennyit? Ha tényleg akarnám, se tudnám ezzel elrontani a kapcsolatomat. De azért félek attól, mi lenne, ha a kettes számú lépne...
2011. jún. 3. 14:47
 8/18 anonim ***** válasza:

Úristen, el ne hidd,hogy a kapcsolatoddal van a gond.

Ez TELJESEN NORMÁLIS. Eszedbe ne jusson belenyúlni a kapcsolatodba ilyen szándékkal, mert csak elcseszed.

A párod is szokott másról álmodni, de nem azért, mert másba szerelmes. Nyugodj meg, a legjobb amit tehetsz, szerintem ha nem lépsz a harmadik fél irányába. Mivel nem ismered valószínűleg idealizálod.

2011. jún. 6. 11:33
 9/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is hasonlóképpen gondolom, de ismerem egyébként a harmadikat, jó 2 éve.
2011. jún. 6. 11:34
 10/18 anonim ***** válasza:

Ismerni nem ugyan az, mint naponta beszélni vele.

Na elvégzünk egy gyors tesztet:

Milyen színű a szeme?

Ha ezt nem tudod, nem ismered :)

2011. jún. 6. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!