Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön takaró, vagy közös takaró?
Figyelt kérdés
Hogyan alszotok a párotokkal? :)2011. jún. 3. 11:45
11/18 anonim válasza:
Nálunk most külön takaró van, mióta meleg van, mert ő csak egy vékony pléddel tarakózik, én meg úgy fázom, nekem kell egy vékonyabb paplan.
13/18 Szinyó válasza:
Külön takaró. Attól hogy szeretjük egymást attól még kell minden percben egymásban lenni" Kényelmesen szeretek aludni különben rosszkedvű vagyok másnap
14/18 anonim válasza:
Külön takaró.
Én szeretem itt-ott begyűrni magam alá és egyébként is sokat mocorgok, szóval nem hagynám szegénykémet aludni.
Próbáltuk a közös takarót, de mindig lehúztam róla, emellett még télen is iszonyú melegnek érzem úgy.
Ettől függetlenül ugyanúgy egymáshoz tudunk (és szoktunk :) ) bújni, szóval nálunk ez vált be.
Aki szerint meg ez a szerelem mércéje, annak elég sekélyes lehet a szerelmi élete...
L/24
15/18 anonim válasza:
külön takaróval mert mindig lerántottam róla ha egy takaró alatt aludtunk :DD
16/18 anonim válasza:
Külön takaró, mert én pl. sokat forgolódom, ő meg egész éjszaka egyenes fekszik mint valami cövek :D de utána annyit forgolódom meg helyezkedem hogy reggelre egy takaró alatt kötünk ki :)
20l
17/18 anonim válasza:
Amikor a Páromhoz költöztem, lecseréltük az "egyszemélyes takarót" egy kétszerakkorára, így természetesen közös takaróval takarózunk.
18/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én fiú létemre amikor barátnőmmel aludtam és külön takaró volt, mindig átbújtam az ő takarója alá és max az enyémmel is betakaróztunk, én el se tudom képzelni, hogy két külön takaróval aludjunk, olyan rossz érzés, amikor a barátnőm befele fordulva, betakarózva alszik és én szeretnék odabújni hozzá a takaró alatt, de alatta van a takaró, kevesebb az esély ilyenkor a felébresztésre, ha egy takaró van szerintem, simán meg lehet oldani, én amúgy is jó alvó vagyok. De a poén ebben az egész mindenségben, hogy nekem még nincs is olyan nagy takaróm :D. Ráadásul van, hogy csak egy nagy és egy kispárnát rakok ki, szóval nagyon külön párnák sincsenek :D. Én úgy gondolom, hogy fontos az intimitás és a közelség, nekem legalább is nagyon jól esik :). De persze igyekszem beszerezni egy nagyobb takarót és hát azért külön párna sem árt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!