Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete szakitottam a barátommal, ő még szeret engem. Helyes ha igen mondok az általa kért találkákra, hol mint barátok viselkedünk egymással?
Helyesnek nem helyes, de ha tényleg csak barátok akartok lenni, találkozhatsz vele. Nem kell túl sűrűn, heti 1x vagy 2x sztem bőven elég.
(Én ugyanebben a cipőben jártam, 1,5 hónapig az ment szakítás után, hogy minden nap találkozgattunk a volt barátommal. 1 hete nem beszélünk, mert annyira kisajátított magának, hogy nem beszélhettem egy fiúval sem, se oszt.társakkal, se szomszéddal, senkivel. Meguntam, és azóta nem beszélünk!)
Köszi a választ
HÁt azért ,mert igazából sosem viselkedett szerelmes férfihoz méltóan, megcsalt, amivel fél évig hülyített, és igazából érzelmileg sem ragaszkodom már hozzá..
Nem. Semmi kapcsolat nem fűz már egymáshoz benneteket.
25/f
Szerintem nyugodtan találkozhattok ,főleg barátként ! Ha nem érzed rosszul magad vele..és nem furcsa a helyzet...!
Talán még jól is elsülhet a dolog ! De ha neked ez nem jó és nem érzed jól magad vele, akkor nincs értelme a találkozóknak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!