Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszeressek és később „haljak bele” vagy most szakítsak vele?
Bő egy hónapja megismertem egy fiút. Azóta randizgatunk, és úgy néz ki minden szinten összeillünk. Jól érzem vele magam, jókat nevetünk, isteni a szex, hasonló az érdeklődési körünk. Kedves, udvarias, érzelmes… Úgy érzem megvan köztünk az a „valami”…
Minden tökéletes lenne, de már a legelején elmondta,h anyagi okokból hamarosan külföldre megy dolgozni… Azóta hullámzik a dolog, hol alábbhagy a „kalandvágya”, hol felerősödik az elvágyódása, annak fényében,hogy itthon ,hogy alakulnak a dolgai…
De biztosan menni fog, csak még az időpont nem tisztult le. Elmondta,hogy én vagyok az egyetlen, aki miatt kételyei vannak…és maradna, de a másik percben elmondja, nem maradhat, mert nagy bajban van anyagilag, és csak ez a munka segítheti ki…
Felvetette,hogy menjek vele, de hamar megbeszéltük,hogy ehhez még nem ismerjük egymást eléggé, részemről túl kockázatos lépés lenne mindent eldobni… És talán egy hónap múlva ő is megbánná…
Mit tegyek? Szakítsak vele most, mikor még csak „közepesen” halnék bele… Vagy élvezzem ki amíg itt van, de akkor tuti összetörnék végleg,mikor elmegy???
És végérvényesen külföldre költözne,vagy csak egy időre menne el? És mennyire messze?
Azért kérdezem ezeket, mert biztos, h szakítanotok kellene, ha ő elmegy?
Szerintem élvezd ki, amíg itt van, próbáld szeretni, de ugyanakkor támogatni is, és ki tudja. Lehet,h meggondolja magát, az is lehet, h annyira jól meglesztek egymással, h mégis amellett döntesz, h menj vele te is.
Vagy egy ideig talán működne a távkapcsolat is, aztán az idő úgyis eldönti, mi lesz veletek.
Túl sok az ismeretlen tényező.
Azt mondtad, az még nem dőlt el, mikor menne ki. Lehet, hogy még hosszú hónapokon keresztül itt marad. Vele maradsz, egymásba szerettek, minden szép és jó - ebben az esetben muszáj lenne szakítani, ha elmegy? Nem tudnátok kivárni, míg hazajön, és újra folytatni? Vagy ott képzeli el az életét, oda akar költözni végleg? Erről nem írtál.
Ha pl. egy évre, vagy hasonló időre megy, de előtte itthon együtt vagytok hónapokig, vagy fél évig, és tényleg szeretitek egymást, akkor szerintem érdemes várni rá. Persze előfordulhat, hogy közben elmúlik a szerelem, vagy nem bírja a kapcsolat a távolságot, vagy valamelyikőtök talál másikat... ez benne van, de legalább megpróbáltátok, és lenne esély.
Köszi a válaszokat.
Akkor azért még kiegészítem: Messzire megy, Írországba. Leendő munkáltatójától függ,h mikor kezd, lehet 2 hét és lehet egy fél év is...
Bármennyire is kedveljük egymást, ez még csak egy kapcsolat eleje,nem lehetnek elvárásaink, vagy követeléseink egymással szemben. Ugye ezt jól gondolom??? Mondta,h egyedül miattam maradna, amire azt mondtam,h egy hónap után nem maradhat az én kedvemért, bármilyen kellemes hónap is volt... Ezután jött, az "akkor gyere Te is velem!"... Megebszéltük,hogy én nem hagyhatom itt a nagy bizonytalanért a jó munkám és mindenem... Aztán egy másik alkalommal elhangzott a szájából,hogy én elmondtam,hogy elmegyek ez így fair, a többi a Te döntésed... És nézett rám nagy, kutyaszemekkel... AZt várja,hogy én mondjam ki? Vagy hogy megoldjam ezt a megoldhatatlant?
Azt hiszem az lesz, amit ti is írtatok..még türelem, még örülök,h vagyunk egymásnak...Aztán majd el kell engednem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!