Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van olyankor, ha szakít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van olyankor, ha szakít a barátnőd veled de te szerelmes vagy még és szeretnél kibékülni és hát ő egyik pillanatban szeretne a másikba nem szeretne békülni?

Figyelt kérdés
Ez egy bonyolult téma,sokszor úgy van,h kibékülünk aztán meg van egy vita akkor még sem,utána megint jó egy darabig akkor megint szóba kerül a téma h béküljünk ki,megint jön egy vita és megint nincs békülés,viszont ő sem tud elszakadni tőlem mert ha én pl nem hívom fel akkor ő keres fel telefonon,és még is azt állítja h nem akar velem már együtt lenni soha többet,de akkor miért keres utána mindig??
2011. máj. 31. 21:32
1 2
 11/18 anonim válasza:
Akkor meg főleg! Most kéne élned igazán! Keress olyat aki igazán szeret!
2011. máj. 31. 22:06
 12/18 anonim válasza:
nem értem miért hív ha nem akar semmit...fura ez nekem...nem tud dönteni valószínű..de az is igaz, hogy ha szeretne tudna dönteni...fura egy csaj lehet...
2011. máj. 31. 22:07
 13/18 A kérdező kommentje:
hát igen elég érdekes mondjuk azt nem írtam bele,de ha más lány neve szóba jön akkor meg olyan féltékeny jelenetet rendez h nem igaz ez is érdekes...:S
2011. máj. 31. 22:14
 14/18 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy kihasznál. Míg nem lesz m ás neki, addig neked se legyen, de úgy viszont te nem kellesz neki, ezért féltékeny. Hagyd a fenébe...
2011. máj. 31. 22:17
 15/18 anonim válasza:
Kedveskedj, adj virágot, az általába bejön:Dlegalábbis nálunk az mindig békepipa, egy szál rózsa és a karjaimba omol:D
2011. máj. 31. 22:21
 16/18 A kérdező kommentje:
kipróbálom köszi:D
2011. máj. 31. 22:30
 17/18 anonim válasza:
Ha akar járni járjatok, ha nem hagyjátok..ez a köztes állapot nem jó senkinek..ennél minden jobb
2011. máj. 31. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:
se-veled-se-nelkuled tipusu kapcsolatnak tunik. Nekem is volt ilyen, nem illettunk ossze. A vegere teljesen kikeszultem.
2011. jún. 1. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!