Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erről már lekéstem? Nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről már lekéstem? Nem lehet bepótolni? Lányok válaszát is várom!

Figyelt kérdés
26/F és sose volt senkim. Súlyos szorongásos rendellenességem kamasz korom óta velem volt. Mivel későn fordultam orvoshoz csak mostanra jöttem rendbe, és szeretném bepótolni ami a betegségem miatt kimaradt a gyerekkoromból, pl. a párkapcsolatot. Szeretnék magamnak egy fiatal barátnőt, 18 fölötti nem is érdekel. Nagyon vágyom rá, hogy együtt fedezzük fel a párkapcsolati és a szexuális örömöket, hogy mindkettőnknek ugyanúgy meg legyen az újdonság varázsa, hogy együtt haladjunk végig ezen az úton. Van erre esélyem, vagy ez nagyon beteg gondolat? De igazából ezt nem én döntöttem el, egyszerűen erre "gerjedek", mindennél jobban vágyom rá, nem tehetek róla.
2011. máj. 31. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van! Én is pont ugyanígy gondolkodom, csak lány vagyok. Egy kb. 18 max 20 éves srácot képzelnék el magamnak, aki még teljesen tapasztalatlan, szűz és még sosem volt barátnője, mert én is itt tartok.. 23/L
2011. máj. 31. 22:12
 12/15 anonim válasza:

Nem beteges, érthető. Am sok tizenéves az idősebbeket jobban szereti, mint a saját korosztályát.

Hát hajrá!!

2011. máj. 31. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Szép számmal vannak 20+ szüzek is.. Ennyire öreg lennék... :D

Be lehet pótolni, csak keresni kell akivel lehet.

2011. jún. 1. 03:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy melyik megyéből vagy?
2011. jún. 1. 03:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy ez nem teljesen természetes dolog. Teljesen hasonló cipőben járok, mint te, nekem is nulláról kell kezdeni mindent. Ennek ellenére én nem annyira a tizenévesek irányába kacsingatnék, mert annak is megvan a hátulütője. Egy 20-25 éves lány számomra sokkal vonzóbb tudna lenni, csak találnom kell olyat, aki még szabad.

27/F

2011. jún. 1. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!