Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mi az amit nagyon szerettek ha a csaj simogatja a hasatokat vagy mi?
Több mint egy hónapja járok a barátommal én 14 vok nemsokára 15 a pasi 20 nagyon szeretjük egymást és a pasi még vár..:)
Pénteken megint talizunk még csak csók volt meg ölelkezés deh szeretnék neki minnél többet nyújtani..:)
Mivel mutassam még ki hogy nagyon szeretem???
Has simi?
Pasik ti mit szerettek???
Köszi a válaszokat!! :)
(17-nek nézek ki)
Mégegyszer kösz a válaszokat!!!! :)
mindegy hol simogatod csak persze alkalomhoz illő helyen és az a lényeg hogy ÉRZELEMMEL csináld és akkor tökéletes!!
de amúgy has, mellkas, karok, vállak, meg mindent! :)
16/F
Szex/evés/alvás, ez bármilyen sorrendben és mennyiségben. :)
Utána petting. Végül minden más.
bár én lány vagyok, de azért ha néhány tanácsot elfogadsz tőlem, akkor írnék... srácok lehet megcáfolni ha nem így van! :)
a has tuti befutó, főleg az alhas tájéka és a köldök.
kellemes még ha a belső combjait simogatod, illetve ha a mellkasát (főként a mellbimbóját) puszilgatod.
nem mellékesen az is izgató lehet, ha csak megdícséred őt szexi hangon h milyen izmosnak/erősnek/szépnek találod stb.
de ha nem nagyon akarod még bármilyen formában is kielégíteni, ne menj el a végletekig, mert azzal már inkább kínzod őt ha utána nem jön semmi! szerintem :) a barátomnál beválik
Köszönöm...:)
A szex-et még persze nem akarom majd eljön annak is az eűideje deh az még hamar lenne..:)
hát ha elkezdesz a köldöke alatt kotorászni ott azér beindulnak bizonyos dolgok főleg így hogy a fiu is elég fiatalka :) hát ha a fiu nem bunkó akkor hagyja had játszadozz és élvezi a helyzetet de azis lehet hogy többet fog akarni....az ott azért már kényes terület és a fiuk fantáziája....határtalan
23/F
Hát igen ezek a fiúk...:)
Azért annyira még nem megyek le..:)
Csak éreztetem vele hogy mennyire szeretem..
És ő is tudja h még nem azért csinálom mert szex-ni akarok persze beindul a fantáziája...
Köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!