Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanacsot szeretnek kerni?! 18L/24F
Figyelt kérdés
Baratommal fel eve vagyok egyutt.2 eve ismerem kozelebbrol, es mar azota alakult ki folyamatosan a kapcsolat kozottunk. Neki is volt vkije, nekem is, de mi megis allandoan talalkozgattunk, kicsalt tolem neha egy par csokot. Es vegul eljott a pillanat, amikor nyilvanosan is egymas mellett lehetunk. O egy olyan ember az eletemben, akire szuksegem van. Viszont vannak problemak a kapcsolatunkkal. Minden egyes lepesemet tudja, ismeri, tud a kapcsolatunk elotti kapcsolataimrol is es minden cselekedetemrol (jo, rossz). Ez is befolyasolja egyreszt, hogy neha nem mukodik jol, mert tettem olyan dolgokat az eletben, amire magam sem vagyok buszke, de o vegkepp. Kinem allhatja az elozo baratomat, es folyton vele szurkal. A fel ev alatt egy uj embert faragott ugymond belolem. Rengeteg elvarasa volt/van velem szemben aminek en eddig alltam elebe. Viszont kicsit mar kezdett nekem is felgyulni a sok elegedetlensege, es egyre tobbet akar. Apro dolgokon veszekszunk olykor olykor. Nagyon hirtelen lazad fel. Velem az a problema, hogy nagyon erzekeny vagyok es hogyha szurkal, es goromba attol nagyon ki tudok akadni. Nem akarom elvesziteni, mert borzasztoan szeretem. O is szeret, ehhez nem is fer ketseg. Csak akadnak ezek a hullamvolgyek. Es. A kerdes az hogy jo-e ez igy?! Hogy alavetem magam minden kersenek (parancsanak)?! Neha azert vagyom a regi eletemhez vissza, hogy ugy legyen ahogy en szeretnem, nem pedig ahogy o elvarja. Szoval hogy onmagam lehessek!2011. máj. 30. 17:41
1/5 anonim válasza:
Akkor még most szakíts vele. A szerelem ugyanis önmagában nem elég ahhoz, hogy két embert hosszútávon összetartson.
2/5 anonim válasza:
.......... mi lenne ha talán beszélnél vele erről az egészről?
3/5 anonim válasza:
Nem jó kapcsolat az, amiben nem lehetsz önmagad! Persze kompromisszumokat kell kötni, de az nem úgy megy, hogy ő megmondja, milyen legyél, te meg próbálsz alkalmazkodni.
Az is elég gáz, hogy a volt barátoddal piszkál a párod. Annak mégis mi értelme? Változtatni már nem tudsz rajta, szóval olyan, mintha egyszerűen csak bántani akarna. Vannak olyan emberek, akik úgy tartják fenn a saját önbizalmukat, hogy a másik emberét "nyomják lefelé". Önző, és felnőtt emberhez nem méltó viselkedés. Szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból, mert bármennyit változnál, neki sosem leszel elég jó.
23/L
4/5 anonim válasza:
nem a szakításhoz kell egyből folyamodni. Ezt meg kéne beszélnetek! Szerintem lehet féltékeny az előéleted bizonyos dolgaira, vagy épp ami nem tetszik neki benne azt akarja megelőzni nehogy újra megessen.
5/5 anonim válasza:
Ezt vele meg kéne beszélned. Kettőtökről van szó. Változni csak akkor fog, ha tudja, mit kell változtatnia. A véleményem viszont az, hogy azokban a dolgokban, ami elrontja a kapcsolatotokat, egy ember igazából nem tud változtatni, mert azok, nálatok legalábbis, alaptermészet jellegűek. De hátha. Bár tévednék. Mindenesetre ne várd meg, míg nagyon kikészülsz a nagy szerelem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!