Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokat is zavar?
Szerintem is zavaró.
Az én exem is egy ritka rút lánnyal jött össze, aki majdhogy nem a növény iq szintjén fotoszintetizált.
Én sem féltékenységből mondom, hogy ronda, hanem egyszerűen ez az igazság.Még az exem fiú barátai is azt mondták a lányról, hogy kritikán aluli :)
Aztán túltettem magam az eseten, mert rájöttem, hogy úgy sem szeretem már a fiút, és ha ő azzal a lánnyal boldog , akkor legyen.Az meg miért is zavar, hogy végre nem nekem kell "kevésnek" vagy "csúnyábbnak" éreznem magam.:)
Ez is bizonyíték arra, hogy nem minden a külső.
Amúgy meg hamar szétmentek, mert ő is rájött, hogy igaz a külső nem minden, na de hogy egy értelmes mondatot ne tudjon elmondani segítség nélkül.....
Elso valaszadonak reszben van igaza, szo lehet itt utofeltekenysegrol.
Illetve csak ti hiszitek magatokat olyan szepnek meg okosnak (enyhe egoizmusra utal).
Meg van a harmadik, hogy annyira megutaltattatok vele magatokat, hogy a teljes ellentetet kereste. Ennyi.
"Az, hogy vele van az nem csak őt, hanem engem és az összes exét is minősíti szerintem."
Nem. Téged a gyerekes, buta, féltékeny viselkedésed minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!