Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"boldog"párkapcsolatban vagyok. De a lánynak sokszor nincs kedve hozzá. Magamnak szoktam a zuhany alatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

szakítsak? bárhogy próbálkoztam már...

pedig eddig egyik csajom sem panaszkodott. vele jól megvagyok, de ennyire prüd lenne vki?

21 éves szomorú fiúúú

2011. máj. 30. 00:44
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

ha már most ennyire kiakadsz ezen akkor mi lesz később?

ha esetleg eljuttok odáig h terhes lesz aztán meg h a gyerekhez minden éjjel fel kell kelni és fáradtak lesztek mindketten?

akkor majd kidobod mert egész éjjel gyereket szoptatott és nem volt energiája napi 6szor szexelni?

2011. jún. 1. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!