Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van bennem ez az érzés? És hogy tudnám leküzdeni?
Figyelt kérdés
Szóval nem rég összejöttem egy fiúval de elöttem volt neki egy 4 éves kapcsolata de úgy,hogy amikor elkezdtünk randizgatni még együtt voltak aztán egy idő után amikor úgy éreztem,hogy lehetne komolyann is mondtam neki,hogy nem folytatom tovább vagy én vagy a csaj és szakított a barátnőjével.Utána jöttünk össze. de azt hozzáteszem állítolag jól megvoltak csak aztán összeismerkedett velem.Na szóval bennem van az az érzés,hogy mivan ha még mindig a volt barátnőjét szereti mert azért egy 4 éves kapcsolat volt... szerintetek,hogy tudnám ezt az érzést kiverni a fejemböl?2011. máj. 29. 23:37
1/4 anonim válasza:
ne verd ki a fejedből, szerintem ez 100%, hogy így van, nem tudom minek vágtál bele, rég rossz, ha ilyen felmerül benned
2/4 Lord Sad and Bad válasza:
Ha a meglévő kapcsolatát otthagyta miattad,akkor csak nem mehettek annyira jól ott a dolgok,úgyhogy a 4 év szerintem itt önmagában nem sokat jelent.
Viszont mivel téged választott a másik lány helyett,feltehetőleg szeret téged.
Amíg nincsenek konkrét jelek arra,hogy visszavágyik az exéhez,addig fölöslegesen ne stresszeld magad.
3/4 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem,hogy szokta mondani,hogy szeret meg sokkal szebb vagyok annál a lánynál stb...
2011. máj. 29. 23:50
4/4 anonim válasza:
helyedben inkább attól félnék, hogy ugyanazt fogja csinálni veled, amit a volt barátnőjével...:) igaz, ha elkezdett veled randizni, akkor a 4 éves kapcsolat már biztos nem működött, de akkor miért nem szakított? nem szeretem az ilyen embereket, nem tudnék bízni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!