Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smucig, önzö pasikkal volt már dolgotok?
Nektek voltmár,hogy apro ajándékot se adott a pasi önzetlenül?vagy smucig veletek?még egy csokit se hoz soha?
esetleg mondja,hogy engem nő nem tudna lehuzni!mi erről a pasiformátumrol a véleményetek?
"Pasiformàtum" :D:D:D HUu, ez nagy volt!!!!
Nekem a férjem ( volt ) ilyen...De ugy alapbol smucig, mindnekivel, inkàbb nem mentunk el a sogormékhoz a gyereke szulinapjàt megunnepelni, mert ugye ajàndékot kéne venni. ide senki nem johetett vacsoràzni, mert "hogyne, én etessek màsokat", mig o a haveroknàl képes volt egy teljes uveg (jo dràga) pastis-t meginni.
Amiota egyutt vagyunk, làtja, hogy én adok magamra, sminkcuccokat, ruhàkat rendelek, meghivok akkor is baràtokat, sot, neki is veszek csini dolgokat, azota a véleménye megvàltozott. Minden héten hazaàllit valami viràggal, bonbonnal, stb.
Az elso lépés a " javulàs" felé az volt, mikor kegyeskedett nekem megvenni egy pàr harisnyàt egy hiperben :D A fellegekben jàrtam!! :D
ismeroskent igen, baratomkent szerencsere nem. hat nem igazan vonz.... en neha kicsit az vagyok :"> azert nem durvan. ugyh jo h ellensulyoz es imadom ha vki nagylelku. mindig pelda nekem h en is ilyen legyek ;)
de nem is kene smucig pasi
ja meg csak annyit h neha idegesit mert a pasim meg pont h tulkoltekezik es folyton csoro de mikor van openze tenyleg nagyon aranyos es nagylelku ugyh imadom :)
haztartas meg kassza szempontjabol lehet h jo de en nem birnam h ne menjunk haverkehez stb mert sajnalja ra a penzt. a sozrakozas fontosabb!
meg köszönhetö a sok ingyenélö nöszemélynek( Akinek nem inge....)
Akik már már besértödnek ha a pasi nem hivja meg egy piára vagy stbstb...
Na ez durva!!! Ha valakit szeret az ember,es fel ev utan mar illik rajonni,hogy igen,vagy sem,,akkor onzetlenul kellene viselkedjen vele...Valoban,a sajat gyerekeitol is meg fogja vonni a kajat,csak mert ehes?
Reszemrol az ilyen ember,legyen az ferfi vagy no,mehet a szeme vilagaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!