Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Smucig, önzö pasikkal volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smucig, önzö pasikkal volt már dolgotok?

Figyelt kérdés

Nektek voltmár,hogy apro ajándékot se adott a pasi önzetlenül?vagy smucig veletek?még egy csokit se hoz soha?

esetleg mondja,hogy engem nő nem tudna lehuzni!mi erről a pasiformátumrol a véleményetek?

2009. márc. 16. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Bármilyen ellenszenvesnek is tűnhet az ilyen, biztosan vonzó valahol, ha megérte egy kérdést feltenni róluk...
2009. márc. 16. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Pasiformàtum" :D:D:D HUu, ez nagy volt!!!!

Nekem a férjem ( volt ) ilyen...De ugy alapbol smucig, mindnekivel, inkàbb nem mentunk el a sogormékhoz a gyereke szulinapjàt megunnepelni, mert ugye ajàndékot kéne venni. ide senki nem johetett vacsoràzni, mert "hogyne, én etessek màsokat", mig o a haveroknàl képes volt egy teljes uveg (jo dràga) pastis-t meginni.

Amiota egyutt vagyunk, làtja, hogy én adok magamra, sminkcuccokat, ruhàkat rendelek, meghivok akkor is baràtokat, sot, neki is veszek csini dolgokat, azota a véleménye megvàltozott. Minden héten hazaàllit valami viràggal, bonbonnal, stb.

Az elso lépés a " javulàs" felé az volt, mikor kegyeskedett nekem megvenni egy pàr harisnyàt egy hiperben :D A fellegekben jàrtam!! :D

2009. márc. 16. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nalam gaz lenne, mert en nem varom el senkitol, hogy vegyen nekem akarmit, de nalam a nok iranti tisztelet jele, ha a ferfi mondjuk fizet egy-egy helyen, ha ez nincs meg es meg szova is teszi, hogy ot no nem huzza le, akkor en otthagynam, mert nincs meg a tisztelet jele, ennyi, de ez en vagyok.
2009. márc. 16. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ismeroskent igen, baratomkent szerencsere nem. hat nem igazan vonz.... en neha kicsit az vagyok :"> azert nem durvan. ugyh jo h ellensulyoz es imadom ha vki nagylelku. mindig pelda nekem h en is ilyen legyek ;)

de nem is kene smucig pasi

2009. márc. 16. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ja meg csak annyit h neha idegesit mert a pasim meg pont h tulkoltekezik es folyton csoro de mikor van openze tenyleg nagyon aranyos es nagylelku ugyh imadom :)

haztartas meg kassza szempontjabol lehet h jo de en nem birnam h ne menjunk haverkehez stb mert sajnalja ra a penzt. a sozrakozas fontosabb!

2009. márc. 16. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen volt, 1,5 év után kiderült, hogy b**i. Szerintem az ilyenek maradjanak meg maguknak, mármint az önző fajták, nem vagyok rájuk kíváncsi.
2009. márc. 16. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
hu,nem konnyu eset! elegge rosszul lehetett nevelve,ezt lathatta otthon...mar ne hari:) Nehez az ilyenbol kinevelni,gond majd akkor lesz,ha a csaladjatol is mindent megvon a 'sporlas' jelszavan..En ugy vagyok,hogy ha valakit szeretek,akkor azon vagyok,hogy boldogga tegyem,barmi aron,ami nem azt jelenti,hogy mindenfelevel elhalmozom,foloslegesen,de amikor megajandekozom, szivbol oruljon az ajandekomnak,es akkor en is boldog vagyok.
2009. márc. 17. 00:14
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

meg köszönhetö a sok ingyenélö nöszemélynek( Akinek nem inge....)

Akik már már besértödnek ha a pasi nem hivja meg egy piára vagy stbstb...

2009. márc. 17. 15:15
 9/10 A kérdező kommentje:
ez is igaz!nem védem a nőket se pedig az vagyok,de tényleg sok kihasználja a pasit!és pont a normális pasit!meghivatja magát,furikáztatja magát,vetet magának ezt-azt aztán szétteszi a lábát és kidobja a pasit.de most én arról beszélek,hogyha valaki jár már vagy fél éve valakivel akkor miért olyan taplo az illető,hogy még egy darab csokit is sajnál?pedig sose lett felhozva neki követelözés...stb meg se emlitette neki!pl ismerösöm pasija kapott kajajegyet amit meleg kajára lehet költeni.csak nem gondolod,hogy te is kajálsz ebből-mondta a barátnőjének.az megcsak lesett.pedig esze ágába se volt kérni semmit.az ilyen szemét smucig pasi menjen a p....ba....
2009. márc. 17. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Na ez durva!!! Ha valakit szeret az ember,es fel ev utan mar illik rajonni,hogy igen,vagy sem,,akkor onzetlenul kellene viselkedjen vele...Valoban,a sajat gyerekeitol is meg fogja vonni a kajat,csak mert ehes?

Reszemrol az ilyen ember,legyen az ferfi vagy no,mehet a szeme vilagaba.

2009. márc. 31. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!