Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem zavar a "szúrós" láb?
Jobb a selymes, de különösebben nem esek pánikba a borostától. Na nem rendszeresen. De ha naponta együtt vagyunk, elkerülhetetlen. Azért jobb, ha gyantázod. Akkor ritkábban borostás.
25/F
"inkább a puha selymes bőr ?"
Csak kiváncsiságból, te mire tippelsz?
Már ha lehet választani, akkor minek a kérdés? Ha nem lehet, akkor pedig nem lehet újra nincs kérdés.
Kérdést érdemben itt max egyett lehet feltenni: ha ezen múlik a kapcsolatom vajon kell ez nekem?
Hát nem zavar, ha egy kicsit szúr, de azért tényleg jobb a selymes. De sztem ne borotváld, hanem gyantázd. Keress utána hogy mivel marad a legtovább sima a lábad. A gyanta, epilátor biztos tovább tart, mint a borotva.
20/F
"Az én exem kifejezetten szerette,ha borostás a lábam"
Biztos perverz volt, kár volt kirúgnod.
bár én lány vagyok, de azért válaszolok, és a simára szavazok! Amúgy egyet értek a válaszadókkal, hogy a borotva nem olyan jó megoldás, DE! Kérdem én, melyik fiú próbálta már a gyantát, vagy az epillátort? Baromi fájdalmas!!!
Én epillálok, így ha elkezd nőni a szőr, akkor sem szúros! ÉS nagyjából 3 hétig sima vagyok, viszont kell hozzá mazochizmus rendesen..
Tényleg elég félreérhető a kérdés bocsi. Nem választásként írtam, és várom a választ mert egyértelmű ki mire "szavaz", csak ellentétnek próbáltam felhozni.
Egyébként Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!