Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vallási különbség mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallási különbség mennyire jelenthet problémát?

Figyelt kérdés
Egy hitgyülis és egy katolikus esetében?
2011. máj. 28. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Talán furcsának tűnik, de az egyetlen megoldásnak azt tartom, ha közös jövőt tervezel vele, hogy TE térítsd el őt a hitgyülitől.
2011. máj. 28. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Manipulatív, persze, ezért írtam, hogy gond van a tisztességgel. (is)
2011. máj. 28. 14:29
 13/17 A kérdező kommentje:

persze nagyon örülnék neki ha el tudnám téríteni.

nagyon nem tudom megérteni hogy egy elvileg keresztény szervezet miért ilyen zsidó párti.ha pedig kiderül róla hogy zsidó akkor úgysem lehetne semmi mert akkor én egy gój vagyok.nem hittem hogy egyszer ilyen problémám lesz...

2011. máj. 28. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, szoros együttműködésben állnak ők egymással a megalakulás óta, de bárkit bemanipulálnak oda.
2011. máj. 28. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
A fenntartásukat pénzelik .
2011. máj. 28. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:

A Hit Gyülekezete egy agresszív vallási közösség.

Ha a párod nem is fanatikus - majd azzá nevelik. Ha megtudják, hogy a párja nem hozzájuk jár, abból neki nagyon nagy gondja lesz.

Az egyetlen megoldás, ha kitéríted onnan. Még az sem kell, hogy a te vallásodra - elég egy mérsékelt közösség.

2011. máj. 28. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
két hülye egy pár
2011. máj. 28. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!