Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vallási különbség mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallási különbség mennyire jelenthet problémát?

Figyelt kérdés
Egy hitgyülis és egy katolikus esetében?
2011. máj. 28. 14:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mi az a hitgyülis?
2011. máj. 28. 14:07
 2/17 anonim ***** válasza:
Semennyire, ha egyik sem viszi túlzásba és nem csinál belőle problémát. Nagyon, ha mindkettő, vagy az egyik túlzásba viszi a hitkérdést és problémát csinál belőle. Embere válogatja.
2011. máj. 28. 14:08
 3/17 anonim válasza:
csak annyit mint a vallás maga általánosságban...
2011. máj. 28. 14:08
 4/17 anonim ***** válasza:
Kezdetben talán nem , de én tartanék a későbbi problémáktól.
2011. máj. 28. 14:09
 5/17 A kérdező kommentje:
Ő nagyon komolyan veszi, félek hogy idővel majd meg akar téríteni, hogy én is járjak a hitgyülekezetbe
2011. máj. 28. 14:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha a vonzalma hozzád erősebb a vallási "fanatizmusánál", akkor lehet jó kapcsolat. Sok ilyenről tudok. Működnek. Egyébként meg kell próbálni.
2011. máj. 28. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Azok akik vasárnaponként a tvbe énekelnek?

Egyébként nem tudom nem lennék nagyon hívő csajjal aki belőlem is hívőt akar csinálni. Ha meg nem hívő csak van egy vallása a szülei vagy éppen valami miatt akor meg nem érdekelne hogy muszlim, zsidó, buddhista, shionista keresztény vagy ateista.

2011. máj. 28. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Hát, ha ennyire komoly, akkor azt javaslom, folytassatok egy komoly beszélgetést erről. Ne próbáljon meg "megtéríteni", neked van saját hited, amihez neki köze nincsen. Beszélgetni, vitatkozni lehet róla, de ez ne vezessen problémához. Tényleg komolyan, és pontosan kell feltételeket állítanotok egymás és magatok elé, ha sikeres kapcsoltot akartok. Félő, hogy ez a különbség meg fogja mérgezni.
2011. máj. 28. 14:20
 9/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, a problémafelvetésed reális, van alapja, a két vallásnak (az egyik esetben a vallást idézőjelbe tenném) teljesen különböző fogalmaik vannak emberi kapcsolatokról, becsületről, tisztességről, és magáról a vallásról is.

Ezt vedd fontolóra, légy szíves.

2011. máj. 28. 14:21
 10/17 A kérdező kommentje:
igazából féltem is..szerintem elég manipulatív dolog ez, egyszerűen nem tudom hova tenni.
2011. máj. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!