Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy attól vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy attól vannak álmatlan éjszakáim, hogy magányos vagyok?

Figyelt kérdés

Szal az elmúlt pár hétben nem egyszer fordult elő olyan, hogy nem aludtam. Volt amikor vizsga vagy zh miatt sokat tanultam. De olyan is volt, hogy hajnali 3-ig tanultam és 6-ig aludtam volna, de egyszerűen nem bírtam elaludni 3 órán át.

Ma sem aludtam. Igaz tegnapelőtt vizsga volt és akkor is előtte kb 4 órát aludtam 2 nap alatt. De tegnap délután 1-ig aludtam. Viszont ezután meg egyáltalán nem tudok aludni. És most úgy látom hogy ma sem fog menni. De így meg olyan, mintha csak kétnaponta aludnék.

Am nemtom mi van velem, de nem lehet köze valami tesztoszteronhoz vagy ilyen érzelmi dolgokhoz is? Tény hogy sokat tanulok meg most kevesebbet mozgok, de így... Hogy mondjam. Szal nagyon tetszenek a lányok meg vágyom is rájuk, de senkim sincs és nem is ismerkedem, csak elvagyok magamban. Úgy átlagban az emberi kapcsolataim is csak a szüleimmel vannak meg egy-két évfolyamtársammal, de velük is csak felszínesen és sulis dolgokról beszélgetek.

2011. máj. 28. 05:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj sétálni, kell egy kis kikapcsolódás vizsaidőszak alatt is. Nem stresszelsz a vizsgák miatt? nem lehetséges hogy attól vannak az álmatlan éjszakáid?
2011. máj. 28. 05:36
 2/2 anonim ***** válasza:

igen, kis séta nem árt. még ajánlom a kamilla teát, illetve hallgass megnyugtató zenét. nekem is vannak időszakok, amikor annyira pörög az agyam, hogy nem tudok elaludni, de főleg vizsgaidőszakban fontos, hogy kipihent legyél.

ja, meg DM-ben lehet kapni ilyen valeriana kapszulát, természetes nyugtató, lehet az is segíteni.

egyébként szerintem ez nem a hormonjaidtól van vagy a magánytól, simán a stressztől.

2011. máj. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!