Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz hogy a 14 éves lányok inkább az öregebb pasikra buknak?
dehogy érnek előbb ...
már rég megdőlt ez a feltételezés, abszolút nem érnek előbb, csak más szociálpszichológiailag a viszonyulásuk sok mindenhez, és ezért könyvelik el őket érettebbnek, de szó nincs róla
személy szerint igaz.Ahogy elnézek pár fiút a korosztályomban...hát kb. oviba illő viselkedés.
Amikor filctollal firkálja a csajt,amikor bökdösi stb...
(14-15)
Én szeretem a komolyabb fiúkat,akikkel lehet rendesen beszélgetni és tényleg komolyabban.Ezért keresem inkább a nálam idősebbek társaságát (nálam idősebb kb:2-5 év)
személy szerint nálam igaz,és az előttem lévő egyik válaszolóval egyet értek, a mostani 14 éves fiúk kb leragadtak...:||
iszonyat gyerekesek,és egy percre sem bírnak komolyak lenni,bunkó mind,és nem tudja hol a határ.:// 14/L
Hát én 15 évesen, gimi első osztályában egy negyedikesért voltam oda, de nagyon. Ő akkor 17-18 éves volt.
De voltak teljesen más példák is: két osztálytársam egymásba szeretett, és 3 évig voltak együtt; de volt, hogy csak egyetlen év különbség volt a felek között.
Sőt, volt osztálytársam még annó, aki még 8. osztályos általános iskolás fiúval járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!