Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a fiúk nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk nem barátkoznak olyan lányokkal, akik külsőre nem jönnek be nekik? Még csak szóba sem állnak az ilyenekkel.

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 16:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

azért mert egy felszínes világban élünk..

a fiúk azért tudnak lefeküdni olyan csajokkal, akik nemis igazán tetszenek nekik, mert nekik csak lyukak vagyunk. ők máshogy működnek, gond nélkül (nagy általánosságban) a legyet is röptében megdugják.

ez azért jó, mert az iszonyat jó pasikat, könnyedén ágyba lehet vinni ha olyan kedvük van és elmondhatod (nem feltétlenül másoknak, leginkább magadnak) hogy szexeltél egy olyan pasival aki eszméletlen jól néz ki és régóta vágyakozol iránta :D

2011. máj. 27. 16:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Könnyen:) Általában a fiúk ilyenek:) Szóval vigyázz velük, hogy kivel fekszel el:D 16/L
 13/25 anonim ***** válasza:
*20L
 14/25 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok.Jó csajok számba se vesznek, hány évet maradjak szex nélkül?Hogy birok? Egyszerü. Nem csókolozunk, csak segitünk egymáson....
2011. máj. 27. 16:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy egy férfi mit meg nem tesz egy szexért.
2011. máj. 27. 16:32
 16/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem csak a lyukat látom a nőkben.Egy idő után tényleg érzi az ember, hogy megbetegszik, ha nem fekszik le egy lánnyal, de ezt sok csaj nem érti meg.Persze, utánna nagyon feszültek leszünk, ha nincs szex és akkor még jobban menekülnek a csajok töllünk.Úgyhogy mindig mi férfiak vagyunk a hibásak mindenért, bocsánat hogy megszülettünk...
2011. máj. 27. 16:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Ez fordított esetben is igaz nem csak a fiúkra...
2011. máj. 27. 16:39
 18/25 anonim ***** válasza:

16:37 Szerintem most szó sem esett arról,hogy mindig mindenért ti vagytok a hibásak. :)

Egyébként azért,mert a férfiaknak nem olyan fontos a külső,ha épp csak a szükség hajtja őket.A nőknél viszont kell a vonzalom.Én hozzá sem tudnék érni egy olyan emberhez,akihez nem vonzódok.És hiába lenne szükségem a szexre,annyira sose lesz erős ez az érzés,hogy valaki olyannal bújjak ágyba,akit egyáltalán nem kívánok.

Szerintem ez így van.Persze csak általánosítás.:)

2011. máj. 27. 16:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Legtöbb csajnál nem olyan erős ez az érzés, a férfiaknál viszont hidd el, a hormonmüködés örületbe tud kergetni.Ha nem álltam volna le olyan csajokkal akik nem tetszettek annyira, akkor vagy szüz lennék még 28 évesen vagy k*rvákhoz járnák.Nem irreálisak az elvárásaim, de egyszerüen az édes arcú,kicsit jó csajok mint elutasitottak, nem vagyok elég jó nekik.Kérdezném én ki válogat...
2011. máj. 27. 16:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem is értem a kérdést.
2011. máj. 27. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!