Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk nem barátkoznak olyan lányokkal, akik külsőre nem jönnek be nekik? Még csak szóba sem állnak az ilyenekkel.
azért mert egy felszínes világban élünk..
a fiúk azért tudnak lefeküdni olyan csajokkal, akik nemis igazán tetszenek nekik, mert nekik csak lyukak vagyunk. ők máshogy működnek, gond nélkül (nagy általánosságban) a legyet is röptében megdugják.
ez azért jó, mert az iszonyat jó pasikat, könnyedén ágyba lehet vinni ha olyan kedvük van és elmondhatod (nem feltétlenül másoknak, leginkább magadnak) hogy szexeltél egy olyan pasival aki eszméletlen jól néz ki és régóta vágyakozol iránta :D
16:37 Szerintem most szó sem esett arról,hogy mindig mindenért ti vagytok a hibásak. :)
Egyébként azért,mert a férfiaknak nem olyan fontos a külső,ha épp csak a szükség hajtja őket.A nőknél viszont kell a vonzalom.Én hozzá sem tudnék érni egy olyan emberhez,akihez nem vonzódok.És hiába lenne szükségem a szexre,annyira sose lesz erős ez az érzés,hogy valaki olyannal bújjak ágyba,akit egyáltalán nem kívánok.
Szerintem ez így van.Persze csak általánosítás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!