Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet úgy párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy párkapcsolatot kezdeni hogy nincsenek érzéseid?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátnőm kb. fél éve, egy éves kapcsolat után. Nem találtam még lányt akivel nagyon jól el tudnék lenni, (olyan viszont akad aki jól érzi magát velem), sőt még azokkal se akikkel annak idején nagyon jól megvoltunk :S. Ez az állapot vajon így marad? Adjam le az igényeimet érzések terén? 24F
2011. máj. 27. 08:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Eszméletlenül sokat tanultam, és most ébredtem rá igazán mennyire eltérőek vagyunk kissebb, mégis fontos pontokon. Belátom így volt a legjobb :) most már bátran nézhetek előre, köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 4. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!