Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert ereztem ezt? Soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ereztem ezt? Soha nem ereztem ezt es nem tudom minek nevezzem!

Figyelt kérdés
a mi nap a youtubon meg lattam a volt baratomat akivel ezelott 4 eve szakitottunk.amikor meg lattam elkapott a boges.es nem ertem miert .nem szeretem.igaz o volt eddig a 22 evem alatt a legtartosabb kapcsolatom ami 3 evig tartott,es imadtuk is egymast de hat igy alakult .nekem azota van masik baratom akit imadok ,es a kislanyunkat a szivem alatt hordok ..de akkor sem ertem .nem tudom hova tenni ezt az erzest amikor meg lattam ot.volt mar valaki hasonlo helyzetben es ha volt is ez mitol volt ?
2011. máj. 25. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenem, de nagyon énse tudom, miért. Én nem próbéltam megoldást találni, egyszerűen hagytam.
2011. máj. 25. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy a mostani barátodtól, és szeretitek egymást, akkor inkább ne próbáld felszakítani a régi sebeket.. én ezt tanácsolom.. még kapcsolati problémák is lehetnek belőle..sőt.. az egész kapcsolatodat kockáztatnád azzal, ha ezzel foglalkoznál.. már az is probléma h ide kérdést írtál... töröld a kérdéseid listájáról ezt és ink ne kutass a múltba. Ez a legjobb amit tehetsz. =].
2011. máj. 25. 21:30
 3/5 B.angel ***** válasza:

Egész egyszerűen csak a régi emlékek miatt reagáltál rá. Nem azért mert szereted, hiszen írtad is. Csak egyfajta válaszreakció a múltra, ami akkor kellemetlen volt. Velem is volt ilyen, pedig van barátom, imádom, szeretem. Mégis, néha előjön a múlt és, ha nem is bőgök, de összehúzódik a szívem egy pillanatra, de aztán el is múlik, amit rágondolok az én pici mostani szerelmemre.

Egyébként meg terhes vagy, tehát a hormonok is közrejátszhatnak.:)

2011. máj. 25. 21:32
 4/5 anonim válasza:
Szerintem is csak a régi szép emlékek váltották ki ezt belőled. Ha szakítottatok, nyilván voltak rossz emlékeid is, de utólag mindent szebbnek lát az ember. Az érzelmi hullámzásra pedig rátesz még egy lapáttal az is, hogy babát vársz. Nyugodj meg, előfordul az ilyen. Sok sikert a picivel! :)
2011. máj. 25. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat nagyon hasznosak voltak szamomra.
2011. máj. 26. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!