Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit csinálnátok ha a srácról akit szerettek kiderülne, hogy Chippendale fiú?
Ne viccelj, mi a baj ezzel?
Azt hittem azt írod, hogy kiderült, hogy meleg :-)
Sztem izgi ......
Na az ki van zárva, hogy én egy ilyen jó pasinak kelljek. De ha mégis: vennék egy üveg jó pezsgőt, körberaknám a hálószobát illatgyertyákkal, felvenném a libegős - fodros hálóingemet ami a köldökömig sem ér és megkérném, hogy szórakoztasson.
Ha már ilyen szerencse ért.
De mivel az én párom "csak" irodista, beérem a pezsgős-romantikus estével.
Jó szórakozást, nem olyan nagy baj ez.
Jó hát asz utolsóhoz mondanám:
lányként el is várom én is, de egy fiúnak más a helyzet, nekünk azért megengedettebb egy kis szabadság ... Hát hiába, el kell fogadni ... ilyen macho felfogású társadalom ez is valamennyire.
Megkérném, hogy táncoljon nekem :DD és tanítson meg pár jó mozdulatot.
Egyébként nem értem a helyzetet, ha valakit szeretek akkor már tudom róla az alapvető dolgokat.
Emellett pedig nem jönnek be a tipikus "csippendél" testalkatú fiúk, ilyen izmos meg stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!