Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudom felizgatni a barátomat ruhán keresztül?
Figyelt kérdés
Hülye válaszok is jöhetnek, legalább nevetek...:DDD2011. máj. 25. 16:11
11/14 A kérdező kommentje:
jajj..-.- XDD
2011. máj. 25. 17:02
12/14 anonim válasza:
Nem igazán jó ötlet úgy izgatni egy fiút, hogy ruhában van.
De ha mégis szeretnéd: simogatás mindenfelé... ahol csak mered. Öleld át, simulj hozzá.
Hajolj le előtte valami lazább ruhában.
Nyomjad neki a melled a karjának vagy a kezének...
Azt miért nem akarod, hogy közben ő is hozzád érjen?
13/14 anonim válasza:
Lehet rosszul csókolod a nyakát :D.. Nekem azt szereti, ha nem nyálas, hanem mintha a szájaddal harapnád..meg sok apró puha puszi.. uhh.. nagyon szeretem utána a barátom arckifejezését :D.. Meg amúgy.. kézzel is szoktam finoman és érzékien simogatni a nyakát, mellkasát, haját :D és ha ezekhez pluszban kényezteti a melled attól tuti felizgul.. vagy csak egyszerűen állj úgy hozzá, hogy "csinálj velem bármit"(ruhán keresztül:D).. Az én pasim nagyon megszokott tudni kívánni :P..
14/14 A kérdező kommentje:
Nem baj hogyha hozzám ér, nem úgy értettem.;) nincs avval semmi baj.:DD
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 25. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!