Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elbűvölni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elbűvölni egy kissé flegmatikus és introvertált a csajt, az ilyennel mit lehet kezdeni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

(mindketten 28 évesek vagyunk).

Tetszik egy lány, nagyon tetszik, de eléggé flegmatikus és introvertált személyiségtípusú. Neki majdnemhogy minden mindegy. Egyelőre a csókig jutottunk.

Mellesleg nem tudja, mit akar ettől a "kapcsolattól", mert járni azt nem járunk annak ellenére, hogy jól érezzük egymással magunkat.

Érdekes, nem tudom, hogyan tudnám "magamhoz" vonzani, vagy szerelmessé tenni. Értitek?

2011. máj. 25. 15:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hááá! :) talán menni fog, kipróbálom. nem fogom keresni egyáltalán, és ha ő keres is, akkor egykedvű próbálok lenni.
2011. máj. 27. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:

ugyanebben a cipőben járok én is és nagyon nem tudom mit kezdjek a helyzettel

szinte minden nap a lány sms-ére ébredek rengeteget beszélünk msn-en tök jól elvagyunk csókig is eljutottunk már, de ha taliról van szó akkor az már olyan nyögve nyelősen megy ha ő akarja akkor menjek szinte rögtön, ha meg én hozom fel akkor nem ér rá nincs kedve...

lassan megőrjít

2011. máj. 30. 10:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Én járnék veled!23N!
2011. máj. 30. 12:25
 14/20 anonim válasza:
Legyél egykedvű és hideg. Egyből elkezd majd agyalni, hogy most akkor mégse vagy oda érte? Lehet hogy letettél róla? Aztán akkor lehet, hogy ő fog keresni..
2011. máj. 30. 12:42
 15/20 A kérdező kommentje:
12:25 - ez most kinek szólt? :) írj privátot!
2011. máj. 30. 13:07
 16/20 anonim ***** válasza:

vagy nekem :)

10:12 voltam

2011. máj. 30. 13:18
 17/20 anonim ***** válasza:
a kérdezőnek írtam és ment a privát válasz!23N
2011. máj. 30. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:

erről is lecsúsztam :( :D

sebaj úgyis több mint valószínű, hogy az ország 2 másik felében vagyunk

2011. máj. 30. 15:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Bp amúgy:D
2011. máj. 30. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Én Kecskemét, nem is vagy olyan messze mint gondoltam :)
2011. máj. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!