Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elbűvölni egy kissé flegmatikus és introvertált a csajt, az ilyennel mit lehet kezdeni? Tapasztalatok?
(mindketten 28 évesek vagyunk).
Tetszik egy lány, nagyon tetszik, de eléggé flegmatikus és introvertált személyiségtípusú. Neki majdnemhogy minden mindegy. Egyelőre a csókig jutottunk.
Mellesleg nem tudja, mit akar ettől a "kapcsolattól", mert járni azt nem járunk annak ellenére, hogy jól érezzük egymással magunkat.
Érdekes, nem tudom, hogyan tudnám "magamhoz" vonzani, vagy szerelmessé tenni. Értitek?
ugyanebben a cipőben járok én is és nagyon nem tudom mit kezdjek a helyzettel
szinte minden nap a lány sms-ére ébredek rengeteget beszélünk msn-en tök jól elvagyunk csókig is eljutottunk már, de ha taliról van szó akkor az már olyan nyögve nyelősen megy ha ő akarja akkor menjek szinte rögtön, ha meg én hozom fel akkor nem ér rá nincs kedve...
lassan megőrjít
erről is lecsúsztam :( :D
sebaj úgyis több mint valószínű, hogy az ország 2 másik felében vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!