Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
13 fiu egy lányt már több mint 1 éve szeretem.. én se vagyok számára közömbös tudom... de azt elég furán fejezi ki( lenéz, lejárat haveri körbe.) sajnos mégis szeretem.. mit cisnáljak hogy ne?? Próbálkoztam másik lányal hogy ha vele vagyok ugy elfejeteném de sajnos nem:(
2009. márc. 15. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszélj vele nyiltan erröl, hogy ez bunkóság, vagy járasd le te is, hadd kóstolja meg a saját viselkedését, ha ez egy dilis amcsi film lenne még örökké tartó szerelem is lehetne abbol hogy kutya-macska játékokkal indítotok. xD

Ha viszont el akarod felejteni, az nehéz. Az majd idővel elmúlik, de segít ha találsz magadnak más lányt. Az is jó ha találsz valami hobbit/elfoglaltságot amibe sok időt és energiát fektetsz, amitöl sikerélményed van vagy leköt. :)

2009. márc. 15. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
2009. márc. 15. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szia!

Teljesen biztos, hogy szerelmileg nem vagy közömbös neki!? Mert van egy bizonyos határ, amit ha valaki már átlép, az már nem igazán a szeretet jele. Bár, nem tudom, ez nagyon szituáció függő és ebben a korban tényleg a ckizéssekkel hozzuk a másik tudtára, hogy kedveljül.

Az viszont, hogy másik lánnyal kezdesz ki, nem biztos, hogy megoldás, főleg ha Őt szereted. Ez által elfelejteni úgyse tudod, a másik lányt pedig kihasználod és ez miatt még bűntudatod is lehet...

Nem lenne jobb megoldás ha oda mennél hozzá, és a tudtára hoznád, hogy szerelemes vagy belé? Akkor nem kéne elfelejtened. Lehet, hogy Ő is így érez( Te is ezt írtad) és akkor még járhatnátok is!

Sok sikert, és bátorságot!

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!