Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a csajommal? Előszeretettel bunyózik. (19F)
Ha beszólnak a barátnőjének vagy neki,akkor még egy darabig tűr,de ha már napok/hetek óta megy ez,akkor üt. Tegnap is a sulijában megvertek többen egy lányt,mert elhordta őket mindennek,és kavarta a sz*rt,hogy ő meg a barátnője pasikkal fekszik össze. Megkérdeztem mire volt ez jó,azt mondta hogy nem akarta ő megütni,csak flegmázott a lány,és mindent tagadt,miközben többen is mondták hogy bizony kavart a csaj. Szeretem a barátnőmet nagyon,már mondtam is neki hogy tűrtőztesse magát,volt mikor egy discoban kapott hajba egy másik lánnyal,mert beszólt nekik. Szakítani ezért nem fogok vele,mert mindennél jobban szeretem. És elfogadom így.
A barátnőm 16 éves. Tudom ez az a kor,de akkor is. Amúgy többnek néz ki,és tudom majd most jönnek a hozzászólások hogy gyerek és nem illik hozzám,de én szeretem,és a kor nem számít.!!!
ha tényleg őszinte akarsz lenni hozzá, és azt akarod, h abba hagyja, akkor a legjobb ha megmondd neki h ez baromira nőietlen, és te egy nővel szeretnél együtt lenni, nem Tyson puncis kiadásával. lehet h megsértődik(vagy lezúz:D), de biztos h beleülteted a fülébe a bogarat. engem legalábbis azzal lehet a világon a legjobban megsérteni, h azt mondják h nem vagyok nőies. pláne, ha olyan mondja, aki számít, és szeretem.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!