Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16évesen idősebb barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16évesen idősebb barátnő?

Figyelt kérdés

Helló !

Először is a 17-18-19 éves lányok véleményére lennék kíváncsi, de természetesen máséra is :)

Én egy 16éves szűz srác vagyok eddig 3kapcsolatom volt és elég komolytalan volt mind a 3. Úgy érzem, hogy nekem nem a 14-15 éves hisztis csajra van szükségem aki azt számolgatja, hogy pénteken a buliban hány felest ivott és utána hány pasival smárolt ...(tisztelet a kivételnek!!!)

Nekem inkább egy komolyabb kapcsolatra lenne szükségem és szerintem egy nálam idősebb lányra, tudom, hogy ez így furán hangzik de az én korosztályombeli csajok valahogy olyan gyerekesek ...(szerintem). Ezért is szeretnék idősebb barátnőt... és azért is pl hogy ne legyen gond ha pl hétvégén leugrunk Balatonra motorral, stb (előző 3csajt az anyja nem engedte el velem motorral sehova ... tudom, hogy igazuk van ... 4éve motorozok eddig baleset mentesen szóval szerintem meg lehetne engedni...)

Nem tudom csajok ti, hogy vagytok ezzel nagy baj ha fiatalabb a srác ? (Tudom idősebb korban nem lényeg, de ilyen "fiatal" korban azért annyira nem rugalmas a dolog.)

Szerintetek ?

Hol tudnák idősebb lányokkal ismerkedni a nélkül, hogy ne jönne ki rosszul a dolog ?

Véleményből jót/rosszat mindent szívesen várok (természetesen észerű keretek között.)

Köszike!

Tomi

(ui.: bocsi a helyesírásért diszlexiás és diszgráfiás vagyok:( )

2009. márc. 15. 16:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hylesírásod elég kimagasló itt az oldalon, nincs miért aggódnod. :) És a fogalmazásodon is látszik, hogy érettebben gondolkozol.

Azt hiszem egy vagy két év nem nagyon számít. Mondjuk iskolában is lehet ismerkedni, de ha zavar, hogy mit gondolnak akkor inkább ne. Én elég jó gimibe járok. Az osztályból két fiúnak is végzős a barátnője (mi harmadikosok vagyunk) és tökéletesen kijönnek. Már több mint egy-két éve együtt vannak, szóval amikor összejöttek, még elég "kisfiúk" voltak. :)

De én úgy gondolom, ha ez a problémád, akkor ne azt nézd, hogy a lány hány éves, hanem azt, hogyan viselkedik! Nekem is az a véleményem, hogy elég ""érdekesek" a 14-15 évesek (van nálunk kisgimnázium). Úgy néznek ki, hogy félek hozzájuk szólni, aztán kideül, hogy még csak 7.-8.-9. osztályba járnak! :O Közben meg elég nevetségesen vihorásznak, meg azt hiszik én csak azért élek, hogy őket bámuljam... De azért vannak érett gondolkodású lányok is. Pl az osztályunkban is vannak néhányan akik "csak" 17-18 évesek, de a gondolkodásuk meg a viselkledésük mínusz néhány év... Sok szerencsét! :)

17/L

2009. márc. 15. 16:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én éppen ebben a cipőben járok, csak fordítva, mert én vagyok a lány, és egy fiatalabb srác tetszik.

Szerintem nem gond, hogy idősebb barátnőre vágysz, ha találsz, becsüld meg. Csak magamból indulok ki, de én 18 éves fejjel nem ülnék fel egy 16 éves motorjára. Bocsi, lehet, hogy jól vezetsz, de én nem mennék veled, az tuti.

És mivel írtad, hogy szűz vagy, nem biztos, hogy a barátnőd ezt tolerálni fogja. (Az én "barátom" szerencsés, mert engem nem zavar).

Az ismerkedéssel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mert mi a suliban ismerkedtünk meg, 3 hete kb.

Járj el sok helyre, sétálni, moziba, könyvtárba, diszkó, stb. Sok sikert!

N.

2009. márc. 15. 16:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Barátom 15, én 18 voltam, mikor összejöttünk. Előtte sokat beszélgettünk, megismertem, rájöttem, hogy nem olyan kis tuskó, mint korabeli társai, és azóta is együtt vagyunk, lassan 2 éve. Nem számít mit írtak abba a személyibe, ha értelmileg/érzelmileg megértitek egymást. Pl. van 14 éves barátom is, aki korához képest nagyon is éretten látja a világot, órákig képesek vagyunk beszélgetni, pedig már 20 éves vagyok :)

20/L

2009. márc. 15. 16:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 16 éves vagyok és 19 éves barátnőm van már 1 éve:)
2009. márc. 15. 16:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 17 éves koromban 20 éves barátnőm is volt, meg 21...úgyhogy ez nem feltétlenül korfüggő, ha meg tudod az idősebbeket fogni valamivel akkor már csak ki kell használni az alkalmat. Próbálkozz be, aztán meglátod van-e esélyed.
2009. márc. 15. 16:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én egy idősebb lány vagyok (23 leszek nyáron), és kétszer volt fiatalabb barátom. Az első 19 éves koromban (azon a nyáron töltöttem), ő épp egy évvel volt fiatalabb tőlem, és nem azért lett vége, mert nem jöttünk ki jól. (Hanem azért, mert egyikünk se akarta a másikat "fogva tartani", hiszen én ősztől másik városban tanultam, és csak hetente, vagy még ritkábban jártam haza).

A másikkal kb 1 éve jártam, tehát akkor voltam 21, és 2 év volt köztünk. A szakításnak szintén nem a korkülönbség volt az oka.

Tehát én azt mondom, h simán találhatsz ilyen lányt, 1-2 év még nem a vég, sőt, ha komoly kapcsolatra vágysz, és hosszútávra tervezel, egy idő után ez a kérdés teljesen lényegtelenné válik.

Hidd el, sok lány ugyanígy van mint te: a korosztályában nem talál értelmes srácot, pedig komoly kapcsolatot szeretne. Éppen ezért sztem az sem zavarná a (leendő) barátnődet, h te még nem feküdtél le senkivel, így legalább tudja, h milyen komolyan is veszed a dolgokat.

Ha ő meg már szeretne szexet, a tudtodra hozná sztem, de talán annak jobban örülne, h nem akarsz rohanni. (Már ha tényleg nem akarsz. :)) Ráadásul ezzel még ráérsz akkor törődni, ha aktuális lesz. :)

Mondjuk azt nem egészen értem, h hogyan vezethetsz motort már 4 éve, 16 éves létedre... De sztem ha beülök vki mellé, vagy mögé, nem azt nézem, h mióta van jogosítványa, hanem azt, h mennyire érzem magam vele biztonságban. :) És talán nem is ezzel kell "hódítanod". ;)

A helyesírásodról meg csak annyit, h ha nem írtad volna, akkor föl se tűnt volna. :)

Két hibát fedeztem föl benne (nem is kerestem őket): tudnák helyett tudnék, mivel a tudnák azt jelenti, h "ők tudnák a választ, de nem akarják megmondani", a tudnék viszont "én tudnék menni veletek, de nem akarok". :) A másik pedig az ésszerű, ami csöppet sem "ész" szerű, de hosszú sz-szel írjuk. :)

üdv, és hajrá :)

(22/L)

2009. márc. 15. 17:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt kívánom bárcsak ismernélek :D Ém 18 éves vok(lány), és nekem semmi bajom a fiatalabb fiúkkal. A korosztályom beli fiúk között ugyanúgy vannak érettlenek, mint a fiatalabbak között érettek. Nekem is egy fiatalabb fiú tetszik, és én biztos nem szégyellném senki előtt h fiatalabb barátom van. Abból amit írtál sztem is érettebb vagy, szal sztem lenne esélyed pár idösebb lánynál. Nálam biztos! Ne parázz, csak add önmagad nekik! Sok sikert!
2009. márc. 15. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, mindenképp meg akartam jegyezni, h az első fiatalabb barátom az első barátom is volt egyben, és azóta sem volt nagyon sok, most van a 4., ha szorosan nézzük, és a kis próbálkozásokat, 1-2 hetes ismerkedéseket nem vesszük bele, amikről nem mondaná senki, h kapcsolat volt. :)
2009. márc. 15. 17:04
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :) !

Műszaki suliba járok tehát van 650fiu a suliban és kb 30lány. Szóval suli kilőve :( (de hát ha az ember villamos mérnök szeretne lenni...)

Engem egyáltalán nem zavarna a kor különbség...

Ez olyan dolog mint, hogy valaki azt mondja hogy jujjj 16évesen szűz vagy de ciki... Szerintem ez egyáltalán nem így van, de mindegy ez is az én véleményem... (végül is ez olyan mint egy jó bor nem? minél tovább érleli az ember annál nagyobb élvezetet nyújt a végén:P )

De természetesen az se baj ha nem idősebb csak szellemileg illetve lelkileg legyen értett hozzám...

Mindenesetre érdekes és elgondolkodtató dolog ez :)

Ja és még arról, hogy 4éve motorozok 12évesen kezdtem akkor még cross motoroztam főleg erdőkbe és cross pályákon ott megtanultam motorozni kezelni a kritikus helyzeteket stb. amint betöltöttem a 14. életévemet levizsgáztam 50ccm-re és azóta már forgalomban is motorozok (elég sokat... )

2009. márc. 15. 18:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
szia én 23 éves vok és a barátom 16 éves:)tök komoly és tök szeretem benne.Ugyan olyan mint te és fél éve megvagyunk.Tök szeretjük egymást
2009. márc. 15. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!