Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni, hogy járjon velem? Lehet ebből valam?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja újra találkoztam (véletlenül) egy régi ismerősömmel. Ö 15F én 16L. Azóta azon van, hogy lefeküdjünk egymással. Volt is hogy találkoztunk, bepróbálkozott, nemet mondtam. Sértödött kislányt játszottam 1 hétig. Aztán egy másik fiúval találkoztam, aki a haverja, de őt is elhozta. Nem akartam a másik fiútól semmit, csak régi ismerős volt Ő (ovistárs:D). Elvittek oda, ahol nem mászkál senki, bepróbálkoztak. Én továbbra is nemet mondtam. A fiú, aki ovistársam volt, a kedvesről ingerültre váltott, eldurvult a helyzet. A fiú, aki tetszik, mellém állt, megvédett. Utána monda: 'jövök neki eggyel'. Monda, hogy feküdjek le, ezt kéri. De csak ha akarom, nem muszáj. Belementem. Találkoztunk megint, nem történt semmi, de elvoltunk, beszélgettünk. Aztán másnap egy tök jó délelöttöt töltöttünk együtt. Azt is mondta, hogy a második jobb lesz. Azóta beszéltünk, de félek, hogy neheztel, mert elhívott, de nem tudtam elmenni. Szombat óta nem ír vissza meg semmi.
2011. máj. 24. 11:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mert elhívott, de nem mentem. Ez a gond. Na meg a szülői szigor. :DD
2011. máj. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!