Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha párkapcsolatban vagytok a barátotokon kívüli pasik meddig mehetnek el?
Mi az ami nektek még belefér? Van olyan amit te még megteszel, de a párodra már neheztelnél miatta?
Tudom, hogy csak bizalom kérdése de érdekelne, hogy foglalt nőknél hol húzódnak a határok :)
örülök a bókoknak,és jót tesz az önbizalmamnak(ami egyébként nem nagyon van),ha érzem,h más pasiknak is tetszem,esetleg ha a páromon is látom,h ezt ő is tudja,ezért picit féltékeny,és olyankor még jobban akar;)
én is megszoktam dicsérni a férfi ismerőseim(ugyanúgy,ahogy a nőket is),ha jól néznek ki,ha tetszik a ruhájuk,v megjegyzem,h jó az új frizurájuk(mindig észreveszem,ha vki fodrásznál volt)- ezt minden hátsó szándék nélkül teszem!és nem akadok ki,ha a párom is így viselkedik a közeli ismerősökkel(ha idegen nőkkel tenné ezt,akkor viszont nagyon kiakadnék)
ha vki nyíltan nyomulni próbál,azt leállítom! ellenben volt már,h egy kis ártatlan flörtbe belementem egy ismerősömmel,de ez semmit nem jelentett,hiszen neki is van barátnője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!