Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomból miért nem jön soha egy kedvesség belülről, miért erőlteti csak?
a kapcsolat elejétől kezdve ilyen, soha egy bók, vagy kedves ugratás, vagy bármi- se szóban, de még sms-ben sem
most szülcsinapomra is akkora erőltetett kedvesség jött, mintha kötelező lenne.
létezhetnek érzéketlen emberek???
25-27 évesek vagyunk
a közömbösségben verhetetlen!
nem is írogattam már neki sms-t, kérdezte miért nem írok, írtam neki, hogy nem akarok az időjárásról, meg ilyesmi beszélgetni, ezért nem írok.
erre azt válaszolta:
ha már írtál most, írhattál volna szépeket, vagy hasznos infókat.
fel se fogja, vagy nem is érdekli miről papolok, mit érzek!
10:27 vok!
Nem sokat törődhet azzal hogy téged ez bánt!Hidd el hogy nincs értelme ennek a kapcsolatnak!De ezt neked kell eldöntened természetesen!:)Minden esetre én kívánok neked hogy találj egy olyat aki ki tudja mutatni hogy szeret mert annál nincs is jobb!:)
végre eljutott hozzá, miről beszélek, ugyanis megkértem, ne írjon többé, én sem fogok, mert annyira közömbös velem, hogy minden szava fáj és amikor szépet ír is simán látszik, hogy erőltetett udvariaskodás
erre kiakadt, írta, hogy majdnem elsírta magát és soha nem kapott még tőlem ilyet, ami ennyire fájna
tehát most jön megint az érzelmi "zsarolás"
amiről már írtam az első oldalon, hogy amíg elhatárolódnék tőle. addig csupa mézes más, utána MEGINT hanyagol!
és most ebben a szituban is magam látom sz*rnak, megint kibékülök
nem tudom meddig fogom ezt bírni, hogy ilyenkor bezzeg vannak érzései.
10:27 vok!
Hát ezt csak te döntheted el,más nem!Nincs is jogom hozzá hogy megmondjam,de ha egyszer elhatározod hogy eleged van és több odafigyelésre vágysz akkor tartsd is magam amellett!
Nekem is a 3 év az 3 év volt,de tudtam hogy nem 30 év,fiatalok vagyunk és kár "tönkre tenni" egymást egy életen át!Hidd el ha tényleg megfogalmazódik benned akkor fogsz tudni váltani!Remélem sikerülni fog!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!