Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Mostánaban egyre rosszabb a kapcsolatunk, sokat veszekedünk, elhanyagol a barátom. (És tudja is és beismeri, hogy nem tudja mivan vele de egyszer hiányzom neki egyszer pedig egyedül akar lenni) Kértem, hogy beszéljük meg mert ezt én így nem tudom folytatni, csak sírok(szomorú vagyok) és remélem hogy újra minden olyan lesz mint rég de csak egyre rosszabb rajta meg azt érzem, hogy nem is érdekli a kapcsolatunk. Kértem, hogy jöjjön át és beszéljük meg azt mondta most nincs kedve és átbeszéltük a problémáinkat telefonon. /Hát mit nem mondjak, nem örültem neki, de nem tehettem mást./ Abba maradtunk, hogy megpróbálunk többet találkozni és megpróbál figyelni rám, hogy boldog legyek mert ő nem szeretne szakítani. Ennek már 3 napja és azóta nem keres. /Én se keresem mert sztem én vagyok az aki eddig próbálkozott, most már nagyon ő jönne. Én már ugy érzem megtettem mindent ezért, hogy rendbejöjjön minden/ Képes lenne így lezárni egy 1,5 éves kapcsolatot? Ennyire nem érdeklem? Mit gondoltok? Én szeretem vele akarok lenni, de ha ő nem akkor nincs miről beszélnünk. De még erre se képes, hogy ezt megmondja nekem és végignézi a szenvedésem?
2011. máj. 23. 22:40
 1/2 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem akkor miért mondta, hogy ezen és ezen fog/fogunk változtatni és hogy megtesz mindent, hogy jó legyen és hogy élete legrosszabb döntése lenne, ha engem elengedne. Erre most meg nem keres? 1,5 évet így kell lezárni? Ez annyira rossz!

Illetve pontosabban azt mondta, hogy nincs kedve átjönni veszekedni. /Ugyanis azt gondolja hogy ha hagyja hogy lenyugodjak akkor majd elmulik a probléma és minden jó lesz csak ez mostanában már nem működik és ha fontos lennék neki akkor ő is megszeretné oldani, de ugy látszik már kicsit se érdeklem. :(

2011. máj. 23. 22:41
 2/2 anonim válasza:
Amit leírtál arra lehet következtetni, hogy időre van szüksége. Nagyon jó, amit csinálsz, ne keresd. Ha tényleg szeret, akkor keresni fog. Ha hetekig nem írsz/hívod/keresed(ez nagyon nehéz és fájdalmas) akkor valószínű keresni fog...ha szeret. Ha nem, akkor el kell engedned, mert egyikőtök sem boldog. Sajnos olyan, mint rég nem lesz, vagy csak sok idő múlva. Hagyj neki időt, hogy rá jöjjön mit is szeretne. De, ami nagyon fontos szemtől-szembe zárjátok le a kapcsolatot, ne telefonon.
2011. máj. 23. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!