Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon undorító, elítélendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon undorító, elítélendő, erkölcstelen dolog?

Figyelt kérdés

Tulajdonképp arról van szó, hogy van egy 1-2 évvel idősebb fiú barátom, akivel vonzz egymáshoz minket a kémia vagy biológia, vagy nem tudom hogy szokták ezt mondani, tehát csak testi vonzalom van köztünk, és néha összejárunk szexelni. De a bökkenő az, hogy neki van egy pár éves kapcsolata, és a barátnőjével is tök jóba vagyok.

Erről a mi kis titkos kapcsolatunkról, csak mi ketten tudunk, de nagyon jól szoktuk magunkat érezni, és a barátságunk is ugyan olyan jó, mint azelőtt.

Őszinte véleményeket kérnék!

18/L

2011. máj. 23. 22:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
78%

Emberileg nulla vagy. Kúróscimbid szintén.

Majd visszakapjátok...

2011. máj. 24. 09:22
 32/41 anonim ***** válasza:
11%

Jaj már...:D

Nem mondom hogy ez a norma de kit érdekel?18 évesek vagytok és ha ez nem rendszeres,mármint hogy mindenkivel ezt csinálod akkor egyszer belefér!Amúgy meg gondolom a barátnője se lehet egy álom ha megcsalja!Amúgy azt nem írod hogy ez mióta tart!A komikból meg nem olvastam mindet!

Ja és az dobja az első követ aki még nem lépett félre!:)Fele ennyi komi nem lenne itt ha mindenki magába nézne!

24/L

2011. máj. 24. 09:38
 33/41 anonim ***** válasza:
89%

"Ja és az dobja az első követ aki még nem lépett félre!:)Fele ennyi komi nem lenne itt ha mindenki magába nézne!"

Hát öcsém, elmondom neked, hogy én még életemben nem léptem félre. És sokan vagyunk ezzel így.

De te rád tökéletesen igaz az, hogy egy patkány csak patkányfejjel tud gondolkozni, és el sem tudja képzelni, hogy létezik nem patkány dimenzió is.

Úgyhogy deklaráltad önmagad lelkiségét, hogy a kérdezővel vagy egy szinten.

2011. máj. 24. 10:18
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele neked sem esen ez fordítottan jól ha utólag tudnád meg...úgyérezed játszottak veled,kihasználtak..és még képes vagy a szemébe nézni szegény lánynak. Any amindig azt mondja csak olyannal ne kezdejek aki házas, kapcsolata van, vagy kisebbséghez tartozik, így korrekt. Ehez pofa kell h jópofizz vele mindezek után.

19/L

2011. máj. 24. 10:40
 35/41 anonim ***** válasza:
10%

ma 10:18

1 én a kérdezőnek válaszoltam nem neked!

2 öcséd a hóhér!

3 azt írtam hogy fele ennyi komi nem lenne,nem azt hogy itt mindenki csalt már!

4 18 éves!!!!!!!!!!!Nem 30 éves 2 gyerekkel az oldalán te bunkó!

Gondolkozzál már mielőtt ilyen primitív birka módjára írogatsz!

18 évesen az biztos bulibb hogy 5 éves kapcsolatban van és majd 30 évesen 2 gyerekes család anyaként baszik össze vissza,mert rájön hogy nem élt semmit,nem?!18 évesen még is kinek kéne elszámolnia azzal hogy kivel csal kit vagy hogy vele kit csalnak????

Képzeld el hogy én is megcsaltam az exem is jaj de jól tettem,hidd el volt rá okom!Most jöhetsz a primitív szöveggel hogy mert f*szhiány így meg úgy,felvilágosítalak hogy semmi köze nem volt a dologhoz!:)Mellesleg van vőlegényem és ESZEMBE NEM JUTNA MEGCSALNI mert volt annyi eszem hogy kiéltem magam ott és úgy ahogy én akartam és nem fogok attól félni hogy 30 évesen a portás fiúval fogok enyelegni még iskolában van a gyerek!

Egyébként meg szerintem normálisan leírta a véleményem nem tahóztam le senkit azért mert nem ment félre meg azt se aki félre ment,szóval tartsd tiszteletben más véleményét és normálisan válaszolj ha vmi nem tetszik mert trágárkodni én is tudok!:)

2011. máj. 24. 10:50
 36/41 anonim ***** válasza:
89%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:50

Most komolyan, milyen beteg, idióta szar világban normális az, hogy valaki - legyen az 16, vagy 32 éves - félrekúr? Ez egyáltalán nem normális dolog, amit meg kell tenned, ha fiatal vagy. Én 21 éves vagyok, és még egyszer sem csaltam meg senki. Lehet, hogy nevelés, de szerintem sokkal inkább intelligencia, és normális gondolkodás kérdése a dolog. Ha nem működik egy kapcsolat, ami velem is sokszor megesett, akkor szakítani kell, és lehet mást keresni, de félrekúrni...na azt soha! Aki egyszer félrement, az örökre egy büdös kis k@rva lesz a szememben. Remélem ezzel remélem nem vagyok egyedül ;)

2011. máj. 24. 11:14
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, elírtam egy-két szót. Szóval *senkit, és mínusz egy *remélem az uccsó sorban :)
2011. máj. 24. 11:16
 38/41 anonim ***** válasza:
12%

Ki mondta hogy ez normális?Csak azt írtam hogy nem kell érte megkövezni mert egyszer megcsinálta!Úgy osztják itt az észt sokan mintha legalább 100 faszival enyelgett volna!

Amúgy abban igazad van ha szar a kapcsolat akkor lépni kell!

2011. máj. 24. 11:31
 39/41 anonim ***** válasza:
18%
Figyelj ha élvezitek ezt akkor nincs probléma folytassátok nyugodtan. Csak majd valami fedősztorit kell kitalálni ha a csávó barátnője kezd gyanakodni. Addig no problem.
2011. máj. 24. 12:15
 40/41 anonim ***** válasza:
32%

mark86

lehet hogy k.rva,r.banc,meg szaralak DE A CSÁVÓ AKKOR IS 100X AKKORA! ha a feleségemet megk.rná a haverom,tuti haragudnék rá,de a feleségem lenne a hibás mert hozzá van közöm értitek? ezért nem értem azokat akiket megcsalnak és a 3.felet ki akarják nyírni! minek? mert a párod egy paraszt állat?

2011. máj. 24. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!