Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm már 8 hónapja, de összejöttem nem régen egy másik csajjal 1 buliba és nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mit tegyek?
Nem kell ezen ennyire lelkizni férfi vagy, nem nő...
Egyenlőre tartsd meg a régebbi kapcsolatodat, és mellette kezdj ki az újabbal, úgy, hogy nem tudnak egymásról.Légy vagány, bevállalós, és simlis, persze csak okosan.
Aztán később majd eldöntöd, mi legyen...bár ha nem jössz ki a régebbi barátnőddel, akkor szerintem ideje váltani...de addig amíg összejössz a másikkal, még megtarthatod a régit is.
Miért ne működne az új? Amúgy meg szerintem egy rossz kapcsolattól még az egyedüllét is jobb...
Nyilván már most nem vagy boldog a barátnőddel, pedig nem vagytok még olyan hosszú ideje együtt (a "szerelemhormon" amúgy 18 hónapig van fokozottan jelen a szerelmesek szervezetében, de nektek már ez sem segít). Akkor miért ne próbálkoznál tovább? Ne elégedj meg az állóvízzel!
Tisztázd a barátnőddel, hogy neked ez így nem jó, mondd el, hogy nem működik, majd kezdj randizni a másik lánnyal. Még akár jól is elsülhet, de ezt nem tudod meg ha meg se, próbálod! :)
"De ha az új nem fog müködni akkor mi lesz???"
Mert a régi működik? Nem hiszem, te is írtad, hogy nem jöttök ki olyan jól, ráadásul más lányokkal ismerkedsz mellette. Ha tiszteled valamennyire is barátnődet, szakítasz vele. Ha csak szexre kellene, arra könnyen találsz mást, ha komolyabb dolgokra is kéne, akkor meg nem más nőkkel ismerkednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!